ОКСИМЕТЪР ПУЛСОВ ЗА ПРЪСТ

Оксиметър за Измерване на съдържанието на кислород в кръвта, Измерване на пулс, за Пръста

13,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2973-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Оксиметърът за пулсови мерения е перфектният портативен уред, който ще ви помогне да следите вашето сърце и нивото на кислородната сатурация в кръвта (SpO2). Този малък и удобен оксиметър ви позволява да извършвате точни и мигновени измервания, само като го прикрепите към пръста си и използвате фоточувствителния сензор с инфрачервена светлина.

Този пулсов оксиметър е подходящ за хора от всякаква възраст и може да бъде използван както в домашни условия, така и в медицинска среда. Той е особено полезен за спортуващи, като катерачи, пилоти и хора със сърдечни проблеми, които имат нужда от постоянен контрол върху състоянието на сърцето и кръвоносната система.

Оксиметърът е снабден с LED дисплей, който осигурява висока резолюция и ясно изписване на данните. Той също така разполага с графична диаграма, която визуализира данните, за да можете да ги проследите по-лесно. Резултатите се показват ясно и точно на дисплея само за няколко секунди.

Този портативен пулсов оксиметър е с малки размери и лека конструкция, което го прави много удобен за носене винаги със себе си. Той е снабден с икономичен енергоспестяващ чип, който удължава времето на работа на уреда и автоматично се изключва след 10 секунди.

С меката силиконова мембрана и анатомичния дизайн на "гнездото" за пръста, този оксиметър е удобен и приятен за употреба. Той е здрав и издръжлив, с неплъзгаща се повърхност, която е устойчива на надрасквания отвън.

Оксиметърът за пулсови мерения работи с две AAA батерии, които не са включени в комплекта. С него получавате транспортна опаковка, която е удобна за носене и съхранение на уреда.

Този портативен пулсов оксиметър е предназначен както за възрастни, така и за деца над 4-годишна възраст с телесно тегло над 15 кг. Той е идеален за специални пациенти, които използват кислородна маска, пациенти със сърдечни заболявания, диабетици, хора, които хъркат през нощта и други. Той е подходящ също и за активни спортисти, възрастни хора, бременни жени, пасажери в самолети и хора, които пребивават на големи височини.

Не се колебайте да инвестирате в този портативен пулсов оксиметър, който ще ви помогне да следите и грижите се за вашето сърце в реално време. Не забравяйте, че нивата на кръвната сатурация и пулса са от съществено значение за вашето здраве и благополучие.
Подробности за продукта
2973-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай