Fuel Shark Saver Уред за икономия на гориво

FUEL SHARK SAVER - нов иновативен уред с, който ще намалите драстично разхода на вашия автомобил

15,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0022-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание

С Fuel Shark Saver - уреда за икономия на гориво, ще превърнете карането с автомобила в истинско удоволствие и ще спестите пари в същото време. Само представете си, че вече няма да се тревожите за нарастващите цени на бензина или за големите сметки за гориво всеки месец. Този иновативен уред ще ви помогне да спестите пари и да помогнете на природата в същото време.

Fuel Shark Saver е световно известен със своята репутация и ефективност. Той е базиран на иновативна и революционна технология, която е проектирана да спести гориво за всеки тип автомобил. Когато включите Fuel Shark Saver в адаптера на запалката, той започва да работи веднага и ви спестява гориво и пари.

Fuel Shark Saver оптимизира и подобрява работата на електрическата верига на вашата кола. Той осигурява стабилно напрежение и помага на колата ви да се движи по-добре с по-малко гориво. Fuel Shark Saver влияе на всички части на веригата, които биха могли да причинят смущения. Резултатът е по-малък разход на гориво, по-малко пари за гориво и по-чисти емисии.

С Fuel Shark Saver ще имате следните ползи:
- По-малък разход на гориво на 100 км.
- По-чисти емисии.
- По-балансирана електрическа система.
- По-дълъг живот на акумулатора.
- По-лесен монтаж.

Как работи Fuel Shark Saver? Той стабилизира електрическата система на вашата кола, като премахва смущенията и осигурява стабилно напрежение. Това води до по-добър ход на автомобила с по-малък разход на гориво. Резултатът е по-малък разход на гориво на 100 км и ограничени вредни емисии.

Fuel Shark Saver е революционно устройство, което ви позволява да спестите пари от гориво и същевременно да запазите природата чиста. То помага на потребителите да подобрят хода на своите автомобили по един достъпен начин. Няма сложни инсталации или допълнителни такси. Просто включете Fuel Shark Saver в адаптера на запалката и когато видите, че лампичката му свети, знайте, че той работи и ви спестява пари.

Не се задоволявайте с високи сметки за гориво и неприятности. С Fuel Shark Saver ще се радвате на по-економично и по-чисто каране.

Подробности за продукта
0022-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай