Щипка за очила за сенника на автомобил

Щипка за сенник за коли и каравани за документи и очила

1,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1683-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Щипка за очила за сенника на автомобил - удобство и стил

Кажете сбогом на дните, в които се чудите къде да сложите своите слънчеви очила, докато шофирате. Сега имате решение - щипката за сенник на автомобила. Тя е задължителен аксесоар за всеки автомобил, който иска да се наслади на комфорт и удобство по време на шофиране.

Тази стилна щипка е създадена да държи вашите очила на една ръка разстояние. Вече няма да ги търсите из седалките или се притеснявате, че ще ги загубите. С щипката за сенник, очилата ви ще бъдат винаги на видно място и готови да бъдат сложени отново.

Очилата са ценен аксесоар, който заслужава специално внимание. Щипката за сенник разполага с мека еластична вложка, която предпазва очилата ви от надраскване или счупване. Не се притеснявайте повече за тяхната сигурност и запазете ги в отлично състояние с помощта на щипката за сенник.

Тази удобна щипка се лесно прикрепя към сенника на автомобила ви и сигурно държи не само очила, но и други дребни аксесоари. Необходимите ви химикалки, кредитни карти или билети вече могат да бъдат съхранени на едно място и винаги налице, без да се разпръсват из колата.

Изработена от висококачествена пластмаса, щипката за сенник е издръжлива и надеждна. Тя може да задържи повече от две вещи едновременно, без да губи стабилността си. Бъдете организирани и се насладете на пътуванията си с комфорт и стил благодарение на щипката за очила за сенника на автомобила.

Не губете време и поръчайте своята щипка за сенник сега! Оптимизирайте вашия автомобил и го превърнете в място на удобство и организация.
Подробности за продукта
1683-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай