Нанопад подложка самозалепваща за кола, черна

Голяма самозалепваща се нано подложка за автомобил за поставяне на телефон и дребни вещи

5,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1874-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Нанопад подложката самозалепваща за кола е иновативен органайзер, който ще ви помогне да задържите всички дребни вещи на удобно и достъпно място във вашия автомобил. Самозалепващата се подложка е създадена с помощта на нанотехнологията, която осигурява сигурно и надеждно закрепване на предметите на подложката.

Сега можете лесно да закрепите мобилния си телефон, GPS навигационна система, цигари, запалки, слънчеви очила, козметика, химикалки, USB и MP3 плейъри, монети, ключове и много други на подложката. Това ви позволява да имате перфектна видимост и бърз достъп до тези предмети, без да се налага да търсите из цялата кола.

Характеристиките на нанопад подложката са впечатляващи. Тя е самозалепваща се и не оставя следи по повърхността, към която е прикрепена. Предметите, поставени върху нея, се държат стабилно и сигурно. Можете да я използвате не само в колата, но и в други превозни средства, вкъщи или на бюрото в офиса.

Нанопад подложката е лесна за поддръжка и почистване. Просто изплакнете я с хладка вода. Тя не променя формата си или свойствата си нито при ниски, нито при високи температури. Благодарение на водоустойчивостта си, можете да я използвате безпроблемно и при влажни условия.

Черният цвят на нанопад подложката я прави стилна и подходяща за всяко автомобилно интериорно обзавеждане. Тя е идеална за подредба и организация на вашите дребни вещи, без да се налага да ги търсите из цялата кола.

Не забравяйте да спазвате някои препоръки при използването на нанопад подложката. Не поставяйте хартия или плат върху нея и не я поставяйте върху въздушната възглавница на автомобила ви.

Инвестирайте в нанопад подложката самозалепваща за кола, за да имате перфектна организация и достъп до всички дребни вещи във вашия автомобил. Бъдете уверени, че те ще бъдат сигурно закрепени и на една ръка разстояние от вас. Поръчайте сега и се насладете на удобството и практичността, които нанопад подложката ви предлага.
Подробности за продукта
1874-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай