ОРГАНАЙЗЕР И ПРОТЕКТОР НА АВТОМОБИЛНА СЕДАЛКА

Луксозен кожен протектор и органайзер с табла за автомобилна седалка

22,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2000 С ТАБЛА-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Органайзерът и протекторът на автомобилна седалка е перфектното решение за вашата кола. Този луксозен органайзер е създаден да преобрази задната седалка в удобна и организирана станция за вас и вашите пътници.

Със своите многофункционални отделения, този органайзер позволява да държите всичко на своето място по време на пътуване. Имате отделение, което се отваря и се превръща в малка масичка, идеална за поставяне на таблет, напитки или храна. Също така притежава и второ сгъваемо отделение, което може да се използва като кошче за малки отпадъци. Така можете да се отървете от опаковките на сандвичите или празните бутилки и кенчета без да се притеснявате за разхвърляни предмети.

Монтирането на органайзера на гърба на предната седалка е бързо и лесно решение за проблемите с разсипаните предмети по време на пътуване. От сега нататък няма да търсите химикалка за кръстословица или шише с вода, тъй като всичко ще бъде на под ръка. Дори по-големите предмети като кутията със салфетки или джобът за чадър са включени в органайзера.

Този органайзер не само е практичен, но и изключително стилен. Изработен от висококачествена изкуствена кожа, той ще придаде елегантност на вашия автомобил. Сгъваемият дизайн позволява лесно поставяне и съхранение на органайзера, когато не го използвате.

Нека организираме вашето пътуване с луксозния органайзер и протектор на автомобилна седалка. Пасващ идеално на вашия нов и модерен автомобил, той е изработен от висококачествена еко кожа, която е лесна за почистване и не се притеснява от случайно намокряне.

Не пропускайте възможността да си осигурите този ценен аксесоар, особено ако пътувате с малки деца в колата. Нека вашето пътуване бъде комфортно и организирано с органайзера и протектора на автомобилната седалка.
Подробности за продукта
2000 С ТАБЛА-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай