Щора , слънцезащитен сенник за кола за предно стъкло

Универсална сгъваема щора за предното стъкло а кола

18,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2632-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви луксозния слънцезащитен сенник за предното стъкло на автомобил. Този стилен аксесоар е проектиран, за да предпази вътрешността на вашия автомобил от вредните лъчи на слънцето и да гарантира, че колата ви остава прохладна, дори при най-горещите условия. Изработен от висококачествен полиестер, слънцезащитният сенник филтрира ултравиолетовата светлина и ограничава количество слънчева светлина, което прониква вътре. Това не само намалява нуждата от използване на климатизация, но също така предпазва интериора на колата ви от избледняване и вредни ефекти на слънчевото лъчение.

Този сенник е изключително лесен за инсталиране и поддържане. Със своите размери от 70 см, може да бъде изрязан според размерите на вашето стъкло, за перфектно прилягане. Изработен от алуминиево фолио, той не само спира слънчевата светлина, но и ефективно изолира топлината, като намалява UV лъчението. Това гарантира, че автомобилът ви остава прохладен и комфортен дори в най-горещите летни дни.

Качеството на този продукт е високо, като ви осигурява дълготрайна и ефективна защита. Луксозният дизайн и анти-ултравиолетовата завеса го правят не само функционален, но и стилен аксесоар за вашия автомобил. Този слънцезащитен сенник е дълготраен и има отлично съотношение между качество и цена.

Допълнително, този сенник предлага възможност за разтягане до 1.5 метра, което го прави идеален за коли с по-големи предни стъкла. Независимо от размера на вашия автомобил, този слънцезащитен сенник ще осигури максимална защита и комфорт.

Защитете вашия автомобил и осигурете си комфортно пътуване с луксозния слънцезащитен сенник за предното стъкло на автомобил. Поръчайте го сега и се насладете на прохладни и защитени пътувания през лятото.
Подробности за продукта
2632-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай