Универсален органайзер за кола между двете предни седалки

Предпазна мрежа за автомобил за безопасно транспортиране на куче с автомобил с джоб за предмети

9,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3339-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Новото продуктово описание:

Харесвате ли да имате всичко под ръка, докато шофирате? Тогава този универсален органайзер за кола между предните седалки е идеалният аксесоар за вас! Неговата функционалност и удобство го правят перфектният избор за всяка дама шофьор.

Този мрежест органайзер се поставя лесно и бързо между предните две седалки и ви позволява да имате вашата чанта винаги под ръка. Но това не е всичко, което той предлага. Органайзерът предпазва вашите лични вещи от увреждане по време на пътуване и предотвратява достъпа на домашния любимец до предните седалки. Така ще се уверите, че всичко е на мястото си и няма да се налага да се притеснявате за сигурността на вашия автомобил.

Монтажът на органайзера е бърз и лесен, може да го използвате във всеки автомобил. Също така, той е лесен за сваляне, ако е необходимо. Освен това, този универсален органайзер предотвратява неочаквани действия на вашия куче по време на шофиране, като му осигурява сигурно място в колата.

Но това не е всичко! Този органайзер може да служи и като идеален спътник за подреждане на вашите вещи в колата. Двата големи разтегателни джоба ви позволяват да приберете разнообразни дребни предмети като кърпички, бутилка с вода, детски играчки и много други.

Размерите на органайзера са 30 х 25 см, а цветът му е класически черен. Той е снабден с три джоба, което означава, че имате достатъчно място за всичко, което ви е необходимо.

Не губете време и си осигурете удобство, безопасност и организация в колата си. Поръчайте универсалния органайзер за кола между предните седалки още сега и се насладете на пътуванията си с удоволствие и комфорт!
Подробности за продукта
3339-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай