Геймърски стерео безжични слушалки с еквалайзер, TM-061

Геймърски слушалки с Bluetooth Стерео и еквалайзер

29,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
TM-061-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Търсите перфектните безжични слушалки за съвременния начин на живот в движение? Тогава не търсете повече! Нашите геймърски стерео безжични слушалки с еквалайзер TM-061 ще ви предложат ненадминато качество на звука и удобство, което ще задоволи и най-изисканите вкусове.

Снабдени с HD чист звук и пасивна шумоизолация, тези слушалки предоставят изключително ясен звук и ви носят във вълнуващо аудио преживяване. Благодарение на безжичната Bluetooth технология, можете да се насладите на музика и разговори безпроблемно и без да се притеснявате за заплитащи се кабели. Вграденият микрофон ви позволява да провеждате разговори без ръце, докато впечатляващата батерия осигурява до 10 часа слушане на музика след само 2 часа зареждане.

Дизайнът на слушалките е иновативен, модерен и звукоизолиран. Снабдени с меки наушници, те покриват изцяло ухото, осигурявайки изключителен комфорт и намаляване на външния шум. Няма повече заплитащи се кабели или неудобни наушници, само перфектното съчетание от стил и удобство. Сгъваемият дизайн позволява лесно съхранение и транспорт, без да заема много място в чантата ви.

Със своите подсилени панти и надеждна диадема, тези слушалки са издръжливи и готови да ви служат дълго време. Въпреки че не могат да се побират в джоба, те предлагат по-големи говорители, които осигуряват по-високо качество на звука и ви позволяват да уловите всеки нюанс от любимата ви музика.

Техническите характеристики включват Bluetooth версия 4.2, обхват до 10 метра, слот за карта памет, вградено дигитално FM радио и AUX 3.5мм аудио жак. Слушалките са съвместими с телефони, айфони и компютри, което ги прави идеалният избор за всеки геймър или музикален ентусиаст.

Комплектът включва самите слушалки, USB кабел за зареждане и AUX кабел 3.5 мм. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете да се наслаждавате на изключително аудио изживяване.

Не се колебайте - изберете геймърските стерео безжични слушалки с еквалайзер TM-061 и се потопете в света на висококачествения звук и комфорт. Насладете се на музиката си безгранично и се насладете на всяко преживяване, като никога досега.
Подробности за продукта
TM-061-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай