Мини Безжична bluetooth слушалка S530

Безжична слушалка Bluetooth 4.0 хендсфри мултипойнт 

19,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
s530-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Представяме ви Мини Безжична bluetooth слушалка S530 - перфектното решение за провеждане на разговори и слушане на музика без да се налага да държите телефона си в ръка. Тази безжична слушалка тип тапа ви предоставя кристално ясен звук и лесна употреба.

Със своя миниатюрен дизайн и удобна форма, тази bluetooth слушалка се побира идеално в ухото ви. Изработена от качествени материали и в черен цвят, тя притежава модерен дизайн, който ще ви впечатли.

Слушалката има обхват на работа до 10 – 15 метра, което ви позволява да се движите свободно, без да изпитвате проблеми с връзката. Вграденият миниатюрен микрофон прави разговорите ви ясни и разбираеми за събеседника ви.

За да я използвате, просто я включете като натиснете бутона за около 6 секунди и свържете се с устройството си посредством Bluetooth. Всяко следващо свързване със същото устройство ще става автоматично, без да се налага да правите допълнителни настройки.

Управлението на слушалката е много лесно - за включване поставете я в ухото и натиснете бутона, докато чуете "power on". За изключване, натиснете отново бутона и чуйте "power off". За пауза, натиснете еднократно бутона. Можете също така да отговаряте на входящи обаждания или да прекратявате разговора, като натиснете бутона по същия начин. Когато не използвате слушалката, е препоръчително да я изключвате, за да запазите живота на батерията. С индикатора на батерията можете лесно да следите нивото й от вашия телефон. А за зареждане, червената светлина показва, че зареждането е започнало, а синята светлина - че слушалката е напълно заредена.

Слушалката има време за зареждане от около 1 час и време за работа до 3 часа. В режим на готовност може да издържи до 120 часа. Самата тя е с леко тегло от 5 грама, което я прави удобна за дълги периоди на употреба.

В опаковката на продукта ще намерите безжична слушалка тип тапа и USB кабел за зареждане.

Не пропускайте възможността да притежавате тази мини безжична bluetooth слушалка S530, която ще ви осигури не само удобство и свобода на движение, но и ясен звук за вашите разговори и музика. Поръчайте я сега и се насладете на безжичността!
Подробности за продукта
s530-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай