Air Mouse безжична мишка и дистанционно за Smart TV или TV Box

Дистанционно с жироскоп за смарт ТВ  с 33 бутона

25,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
G30-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Изпробвайте най-новата безжична мишка и дистанционно устройство за вашия Smart TV или TV Box - Air Mouse. Това уникално устройство съчетава всички характеристики и спецификации, от които се нуждаете, за да се наслаждавате на невероятно удобство и контрол върху вашето устройство.

С Air Mouse можете да забравите за традиционните дистанционни и да се наслаждавате на по-лесно и интуитивно управление. Тя е снабдена с вграден 6 осов жироскоп, който ви позволява да управлявате мишката чрез движения на ръката си. Само с едно движение можете да преминете от един край на екрана до другия, да скролнете, да кликнете и да извършите всички функции, които обикновено правите с мишката си.

Тази Air Mouse също така може да изпълнява гласови команди чрез приложението Google Assistant, което ви дава още по-голяма свобода и удобство. Просто използвайте вашите гласови команди, за да навигирате по уеб страници, да търсите в Google или да отваряте приложения - всичко това без да използвате клавиатурата си или да се борите с дистанционното.

С Air Mouse получавате истинска универсалност и съвместимост. Тя разполага с 33 различни бутона, които ви дават пълен контрол над вашето устройство. Освен това, чрез инфрачервен IR, можете да клонирате вашето съществуващо дистанционно и да го използвате с Air Mouse, за да се възползвате от всичките й удобства.

С Air Mouse получавате и безжична връзка с вашия телевизор или устройство чрез USB трансмитер. С обхват до 10 метра, можете да се движите свободно в стаята си, без да се притеснявате за загуба на сигнал или прекъсване на връзката.

Тази безжична мишка и дистанционно е съвместима с Android, Windows, Linux и Mac IOS, така че можете да я използвате с всяко устройство, което притежавате. Независимо дали сте на компютъра си, на Smart TV или на ТV Box, Air Mouse ще ви осигури оптимално удобство и контрол.

Комплектът съдържа Air Mouse с 33 бутона и USB нано приемник, който може да се свърже към всяко устройство. Захранва се с 3 броя ААА батерии (не са включени в комплекта), което ви дава дълъг живот на батерията и удоволствие от продукта за дълго време.

Насладете се на високо качество, удобство и контрол с безжичната мишка и дистанционно Air Mouse. Необходимото допълнение за вашия Smart TV или TV Box, което ще ви осигури перфектно изживяване и невероятно удобство при всяка употреба.
Подробности за продукта
G30-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай