Волтметър за кола с термометър и часовник

ВОЛТМЕТЪР ТЕРМОМЕТЪР ЧАСОВНИК АВТОМОБИЛЕН

23,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
МОДЕЛ 4-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Новото продуктово описание за Волтметър за кола с термометър и часовник:

Иновативният волтметър за кола с термометър и часовник е перфектният помощник за всеки автомобилен шофьор. Този функционален и полезен уред съчетава в себе си волтметър, термометър и часовник, предлагайки ви надеждни и точни показания на волтажа на акумулатора, температурата както вътре, така и извън автомобила, както и актуалното време.

Със своите компактни размери и лек дизайн, този волтметър е изключително удобен за използване. Основата му е с размери само 5см, а кабелът му е с дължина 149см, което ви позволява да го поставите на удобно място в автомобила си. Сондата му за външна температура е с дължина 195см, осигурявайки ви гъвкавост и свобода при измерването на температурата.

Този удивителен волтметър разполага също и със звукова и светлинна предупредителна система, която ви предупреждава за прекумерно ниски температури. С LCD светещ дисплей в два фона, можете лесно да прочетете и интерпретирате показанията на уреда.

Термометърът има широк температурен диапазон за външна и вътрешна температура от -50 до 70 градуса. Волтметърът показва волтажа при включване в запалката, като ви дава възможност да контролирате зареждането на алтернатора и състоянието на акумулатора.

Този волтметър за кола се захранва от автомобилната запалка или от 2 броя батерии, които са включени в комплекта. Той е съвместим със съществуващата електрическа система на автомобила и работи в диапазон от 12 до 24 волта.

Стилният и практичен волтметър за кола с термометър и часовник е необходимият аксесоар за всеки автомобил. Позволете си да бъдете винаги информирани за волтажа и температурата в автомобила си, както и да имате актуалното време под ръка. Независимо дали сте професионален шофьор или просто обичате да пътувате, този волтметър ще ви помогне да контролирате и поддържате автомобила си в отлично състояние.
Подробности за продукта
МОДЕЛ 4-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай