Масажираща четка за ъгли за котки

Масажираща четка за ъгли за котки

4,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • СИН
  • РОЗОВ
  • СИВ
РАЗМЕР
  • МАЛЪК - 13x8.5 CM
  • ГОЛЯМ - 15.4x8.5 CM
Код на продукта:
38314075
Любими4
Добави в списък с желания
Описание



Масажираща четка за котки за ъгли на стени, маси, мебели и други

Любими гребени на котки

Отървете се и съберете разпуснатата коса, елиминирайте сами заплитането, възлите, пърхота и уловената мръсотия. Направете козината на вашите домашни любимци мека и лъскава, без да надраскате кожата на вашия домашен любимец. Осигурете на вашата котка постоянен източник на удоволствие от търкането и подстригването. Облекчете бремето си, когато сте заети с други неща, самоподстригващото устройство позволява на вашите сладки котки да си помагат, докато се забавляват с него. Вие заслужавате нашия котешки кът за подстригване!

размер

информация за размера

Размер: 13cm × 8.5cm × 5cm

как се използва

лесен за разглобяване и почистване

Нашият гребен за ъглови четки за котки пасва почти на всички ъгли на стените, краката на масата и ъглите на шкафа, може лесно да се монтира върху плоска стена или ъглова повърхност с винтовете (по избор) или лепилните ленти, включени в опаковката.

Лесен за разглобяване и почистване

приложение

Лесен за инсталиране и почистване: гребенът Cat Scratcher за стена може лесно да се монтира върху плоска стена или ъглова повърхност с винтове (включени) и залепващи ленти (включени). Самостоятелната четка за котки може лесно да се разглоби за почистване и монтаж

Котката го обожава

Лесен за разглобяване и почистване

Не само ще намалите цялостната опаднала козина, която обикновено намирате върху вашите мебели/тапицерия, но също така ще помогнете за задоволяване на естествения инстинкт на вашия домашен любимец да се почиства и поддържа през деня

Четки за самоподстригване на котки

4 стъпки, за да научите вашите котки да го използват

(1) Можете да държите четка за котки в ръката си, оставете вашите котки да я четкат с нея за около седмица. след това ще го държи близо до лицето си след четкане, Оставете я да поеме инициативата, научила се да четка.

(2) подходящо място за инсталиране на грумера, където вашата котка обича да ходи и да търка тялото и лицето си; и подходяща височина, инсталирана малко по-високо от главата на вашето коте е перфектна;

(3) Добавете малко котешка билка: Добавете малко котешка билка, за да ги привлечете да използват четката, котката ви винаги ще бъде привлечена от тях и ще се наслаждава на посланието.

(4) Забележка: Този продукт се препоръчва да се използват винтове за постигане на по-добър ефект на фиксиране! Ако използвате само двустранни стикери, вашата инсталация ще бъде бързо унищожена! (Инсталацията вероятно ще остави отпечатана стена) Ако вашата котка не използва това продукт, проверете дали сте добавили котешка трева.

Подробности за продукта
38314075

Конкретни референции

ean13
38314075
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай