Уред за събиране на косми Furminator - за кучета и котки

Четка за кучета и котки Furminator

13,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1242-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Приветстваме ви в света на безпроблемното почистване след кучета и котки! Представяме ви Furminator - уред, който ще направи разресването на космите на вашите домашни любимци изключително лесно и безопасно за тях.

С Furminator ще се радвате на по-дълготрайни резултати в борбата с космите по дома. Забравете за временното решение, което представляват подстригванията на козината. Този уред ще ви помогне да се справите с множеството косми и да ги премахнете ефективно и без много усилия.

Едно от най-големите предимства на Furminator е намаляването на излишната козина с до 90%. Това означава, че ще имате по-малко косми по дома и по-малко време, отделено за почистване. Вече няма да трябва да се притеснявате за косми по мебелите, подовете и дрехите си.

Но това не е всичко! Furminator е създаден с цел постигане на професионални резултати. С него ще се насладите на ефективно разресване на космите и почистване на козината без да наранявате кожата на вашия домашен любимец. Той е безопасен и удобен за използване както за вас, така и за вашето куче или котка.

Furminator е изработен от висококачествена медицинска стомана, която гарантира неговата издръжливост и дълготрайност. Уредът е с лесна поддръжка и почистване, което ви освобождава от грижата да изразходвате допълнително време и усилия.

И накрая, Furminator е подходящ за животни с всякакъв тип козина - както с дълга, така и с къса. Независимо дали имате куче или котка, този уред ще се справи със задачата и ще ви помогне да поддържате козината на вашия любимец в перфектно състояние.

Не губете време и се възползвайте от мощта на Furminator, за да се насладите на чиста и безкосместа среда у дома си. Освободете се от грижите за космите и насладете се на времето с вашите домашни любимци. Поръчайте Furminator сега и направете живота си по-лесен и по-удобен!
Подробности за продукта
1242-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай