Фонтан / дозатор за вода за кучета и котки, 2,5 литра

Автоматична поилка за домашни любимци - фонтан за кучета и котки

35,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2490-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на комфорта и здравословното хранене за вашите кучета и котки! Представяме ви нашия автоматичен воден фонтан поилка, който ще осигури прясна вода през целия ден за вашите любимци.

С новия си елегантен дизайн, фонтанът за пиене е не само красив, но и функционален. Неговата удобна височина го прави идеален както за котенца, така и за големи котки. Вместимостта му от 2,5 литра е достатъчна, за да задоволи нуждите на вашите домашни любимци.

Една от големите предимства на този фонтан за пиене е включеният активен въгленен филтър. Той не само почиства и втвърдява водата от чешмата, но и филтрира косата, утайките и примесите. Вашите кучета и котки ще пият чиста и качествена вода, което е от съществено значение за тяхното добро здраве.

Фонтанът е снабден с три различни настройки на потока, които могат да бъдат регулирани спрямо предпочитанията на вашите любимци. Завъртането на жълтата глава позволява контрол върху силата на потока и ще удовлетвори и най-изтънчените вкусове.

Нашата поилка за прясна вода е изключително удобна и лесна за почистване. Разглобяването и сглобяването й са бързи и лесни, така че няма да имате проблеми с поддръжката. Определено ще се радвате на удобството, което тя предлага.

Водоустойчивият корпус на фонтана осигурява, че водата остава свежа по-дълго време. Енергийно ефективната електрическа помпа, с консумация под 4 вата, гарантира, че фонтанът е екологосъобразен и икономичен.

Със своя бяло-син цвят и стилно оформление, фонтанът за вода за кучета и котки е идеалното допълнение към вашия дом. Позволете на вашите любимци да се насладят на чиста и прясна вода всеки ден с нашия автоматичен воден фонтан поилка.

Поръчайте сега и осигурете на вашите кучета и котки комфорт, свежест и здраве!
Подробности за продукта
2490-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай