Автомобилна седалка за куче

Седалка за кола за домашни любимци (Подходяща за кучета до 15 кг.

21,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • ЧЕРЕН С ЛАПИЧКИ
  • СИВ С ЛАПИЧКИ
Код на продукта:
32213188
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Автомобилната седалка за куче е перфектният продукт, който ще осигури комфорт и безопасност на вас и вашия домашен любимец по време на пътуване с автомобил. Изработена от издръжливи и качествени материали, тази седалка е идеалното решение за транспортиране на кучета и котки до 15 кг.

Едно от големите предимства на тази седалка е нейната способност да предотврати движението на кученцето по време на шофиране, като по този начин осигурява безопасност и позволява на вас да се фокусирате напълно върху шофирането. Това също така предотвратява замърсяването на седалките, което може да се случи при хаотичното движение на домашния любимец в колата.

Седалката е с двустранна възглавница и може да се използва както на предната, така и на задната пътническа седалка. В нея има големи външни джобове, в които можете да съхранявате кучешка храна, играчки, кърпички и други необходими аксесоари за вашето куче. Освен това, в предната част на седалката има отделение с джоб с цип, където може да се сложат различни аксесоари за комфорта на вашето кученце.

Седалката е изключително удобна и осигурява топло и безопасно място за вашето куче. Материята, от която е изработена, е мрежеста, което осигурява приток на въздух и комфорт по време на пътуване. Вградените и регулируеми ленти позволяват лесното закрепване към седалките на всички видове превозни средства.

Когато става въпрос за безопасност, седалката разполага с възглавница, която здраво захваща седалката и е прикрепена към нашийника или лигавника на кучето. Това предотвратява нараняването на домашния любимец в случай на пътнотранспортно произшествие.

Освен че е практична и функционална, седалката за кола за кучета е и изключително лесна за почистване и поддръжка. Просто я изперете и ще бъде както нова.

Не пропускайте възможността да осигурите комфорт и безопасност на вашия домашен любимец по време на пътуване. Поръчайте сега автомобилната седалка за куче и си гарантирайте спокойствие и удоволствие по време на всяко пътуване.
Подробности за продукта
32213188

Конкретни референции

ean13
32213188
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай