Ултразвуков преносим уред за защита от комари

Ултразвуков уред срещу комари часовник

13,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
020010-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на съвременната защита от насекоми с преносимия ултразвуков уред за комари UltraSonic! Този модерен уред ще ви освободи от досадата да се борите с насекомите и ще ви позволи да се наслаждавате на откритото пространство без притеснения.

Представете си, че се наслаждавате на топла лятна вечер под звездите, докато вкусната вечеря ви се превръща в истинско приключение поради насекомите, които ви обикалят. Сега можете да се справите с тази неприятност по лесен и безопасен начин. Ултразвуковият уред за комари UltraSonic е решението, което ще прогони насекомите без вредни ефекти за вас и вашите близки.

Този удобен уред излъчва ултразвук, който е напълно безвреден за хората, но е изключително неприятен за комарите. Забравете за алергии и дразнене на слуха - ултразвуковият уред е с вас, където и да сте. Батерията му може да се зарежда от най-близкия контакт 220V, което го прави идеален за употреба у дома или навън.

Но това не е всичко! Удобството на ултразвуковия уред е ненадминато. Той може да работи както включен в контакта, така и на батерия, което го прави перфектният спътник за пикници, лов, риболов или просто разходка в природата. Можете да го носите като часовник на каишка или го прикрепите към колана или раницата си с клипса. Благодарение на ниската консумация на енергия, уредът може да ви служи дълго време навън.

Не пропускайте да се защитите и от болестите, които хапещите насекоми могат да предадат. Определено, ултразвуковият уред за комари UltraSonic се нарежда сред най-ефективните и удобни електронни отблъскващи устройства, които можете да намерите в онлайн магазините.

В пакета ще откриете устройството против комари, велкро лента за китката и връв за поставяне на врата. Вие заслужавате спокойствие и комфорт, докато се наслаждавате на природата и откритото пространство. Защитете себе си и своите близки с ултразвуковия уред за комари UltraSonic и се насладете на безгрижни моменти без неприятните насекоми!
Подробности за продукта
020010-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай