Цифрова домакинска везна с капацитет на измерване до 5кг. и LCD дисплей.

Кухненски кантар, везна до 5 кг.

13,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0119-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим нашата точна електронна кухненска везна - кантар за храна, зеленчуци и кафе с капацитет на измерване до 5 кг. Тя е идеална за всякакви дейности и предлага разнообразни мерки като грамаж, унции, карат, паунд и милилитри, което ви дава свободата да я използвате за различни цели.

Нашата везна може да измерва кухненски съставки като захар, брашно, подправки и овкусители, което я прави идеална за всеки домакин. С нея можете лесно да спазвате точни рецепти и да получите перфектни резултати при приготвянето на храна.

Освен това, нашата везна е идеална за измерване на материали, свързани с бижутерството, като камъни, съставни компоненти и благородни метали. Тя също така е идеална за измерване на съставки при направата на домашна козметика, където пропорциите на съставките са от изключителна важност.

Нашата везна е снабдена с LCD дисплей с големи цифри, което я прави лесна за използване и четене на резултатите. Тя има точност до 1 гр. / либра и максимален капацитет на теглене до 5,999 кг. Тя е снабдена с автоматично изключване на захранването при неизползване, за да икономисва батерията.

Нашата везна има възможност за външна калибрация и разполага с функции като нето / тара и осветление на дисплея, което ви дава максимално удобство при използването й. Тя е снабдена с индикация за изтощени батерии и изключително е лесна за употреба.

Нашата везна е изработена от висококачествени материали и има приятен дизайн. Тя е абсолютно устойчива и с висока функционалност. Везната е полезен инструмент за кухните, магазините, лабораториите, аптеките и други. Тя е идеален подарък за всеки, който се интересува от кулинарията или има нужда от точни измервания.

Техническите характеристики на нашата везна включват максимално теглене до 5 кг, захранване с батерии тип АА, работна температура от 0 до 40 градуса, компактни размери и лесна употреба. Тя разполага с LCD дисплей с синя подсветка и има функции като TARE, което ви позволява да измерите чистото тегло на продукта в съда.

В опаковката на нашата везна ще намерите самата везна, транспортна кутия и две батерии. За да ви осигурим най-доброто качество и удовлетворение, ние включваме батериите в комплекта.

Не се колебайте да се възползвате от нашата точна електронна кухненска везна и да се насладите на перфектни резултати във вашата кухня или работна среда. Поръчайте сега и се насладете на точни измервания и удобство при готвенето и работата си!
Подробности за продукта
0119-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай