Компютър за колело SUNDING SD-563A, Скоростомер, Водоустойчив

Водоустойчив безжичен LCD компютър за велосипед Колело Скоростомер километраж велокомпютър мотор

16,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
563A-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да Ви представим водоустойчивият безжичен LCD компютър за велосипед SUNDING SD-563A. Този скоростомер е идеалният аксесоар за всеки велосипедист, който желае да проследи своите постижения и да подобри своята тренировъчна програма.

Този компютър за велосипед разполага с голям четириредов LCD дисплей със зелена подсветка, който Ви позволява да виждате информацията ясно и ярко, дори и при слаба осветеност. Водоустойчивият калъф гарантира, че компютърът ще работи безупречно дори и при дъждовно време.

С инсталирането на този компютър за велосипед няма да срещнете никакви затруднения. Той е снабден с лесен за инсталиране и издръжлив корпус, който ще го предпази от всякакви външни влияния. Индикаторът за изтощена батерия Ви уведомява, когато трябва да смените батерията, за да не бъдете изненадани по време на карането.

Този велокомпютър предлага 24 функции, които ще ви помогнат да проследите вашите постижения и да подобрите своето каране. Някои от тях включват текущата скорост, общото изминато разстояние, максималната скорост, средната скорост, продължителността на пътуването и много други. Вие можете да настроите компютъра според вашите предпочитания и нужди.

С този компютър за велосипед няма да се загубите по време на карането. Той предлага функция за текущо време, която ви позволява да следите времето, без да се налага да вадите телефона си или да носите допълнителни часовници. Хронометърът ви дава възможност да отчетете времето, което отделяте за тренировките си.

Компютърът за велосипед SUNDING SD-563A е компактен и лек, с размери 57 х 40 х 18 мм. Това го прави идеален за всякакъв вид велосипеди и лесен за монтаж. В комплекта са включени всички необходими аксесоари - компютър за велосипед, сензор/трансмитер, стойка, магнит и свински опашки.

Подобрете своето каране и проследете своите постижения с водоустойчивия безжичен LCD компютър за велосипед SUNDING SD-563A. Не пропускайте възможността да станете по-добър в карането си и да се насладите на всяка минута на велосипедните си приключения.
Подробности за продукта
563A-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай