Мощен LED Т6 фар със електронен звънец за велосипед с вградена презареждаща батерия

Фар За Велосипед С Алармена Функция

15,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2141-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мощният LED T6 фар с електронен звънец за велосипед е перфектното допълнение към вашето колоездене. Този фенер фар предлага ярко осветление и висококачествен звуков сигнал, които не само ще ви помогнат да видите и бъдете видяни на пътя, но и ще ви осигурят по-голяма безопасност и увереност по време на нощни или затъмнени пътувания.

Със своите 120 децибела мощност, този фенер фар се отличава със своя силен звук, който не само ще предупреждава другите участници в движението за вашето присъствие, но и ще привлича вниманието на всички около вас. С вградената си презареждаща батерия с капацитет 1200 mAh и с помощта на включения в комплекта USB кабел, можете лесно да зареждате фенера, когато е необходимо.

Този фенер фар има три различни режима на светене, включително стробоскопично мигане, слабо мигане и 100% сила на светлината. Можете да изберете режима, който ви е най-удобен и съответства на вашите нужди. Също така, фенерът е снабден с компактно бутонче за звънеца, което ви позволява да го използвате и като звънец на колело.

С монтиращите скоби, които са включени в комплекта, монтажът на фенера е бърз, лесен и удобен. Можете да го прикрепите към рамката на велосипеда си без усилие и да го регулирате според вашите предпочитания. Фенерът е също така снабден с гъвкави силиконови скоби, което го прави съвместим с различни размери на кормилото.

С модерния си дизайн, мини размера и лекотата си, този фенер фар е удобен и практичен за използване. Независимо дали сте професионален колоездач, активен спортист или просто обичате да се разхождате с велосипеда си, този фенер фар е перфектният аксесоар, който ще осигури по-голяма видимост и безопасност на пътя.

Комплектът включва LED фар със звънец и високоговорител, бутон за звънеца свързан с фара чрез кабел, регулируема поставка за фара и USB кабел за зареждане. Така че, ако търсите надежден и функционален фенер фар за велосипед, този модел е идеалният избор за вас. Осигурете си повече безопасност и увереност на пътя с този мощен LED T6 фар с електронен звънец за велосипед.
Подробности за продукта
2141-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай