Захаромер за вино - Захар на джибри и очакван алкохол

Професионален рефрактометър за вино захаромер и предполагаем алкохолен градус

29,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3111-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим професионалния рефрактометър за вино, който ще ви помогне в процеса на производство на вино. Този иновативен инструмент ви позволява да измервате концентрацията на захари (Brix) и очаквания алкохолен градус (Vol) във вашето вино.

Основното предимство на нашия рефрактометър е автоматичната компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C, която осигурява по-висока точност на измерванията. Това го прави идеален за работа с различни захарни течности, включително плодови и зеленчукови сокове, безалкохолни напитки и шара.

Нашата мисия е да ви помогнем да следите концентрацията на захарта в храни и напитки, като предоставим на винопроизводителите, събирачите и производителите на напитки практичен и надежден инструмент. С нашия рефрактометър лесно можете да проверите зрялостта на плодовете или да тествате концентрацията на захар в храни и напитки, за да се гарантира високото качество на вашите продукти.

Нашите рефрактометри са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Важно е да отбележим, че уредът не изисква батерии, което го прави изключително удобен и икономичен за вас.

Комплектът, който предлагаме, включва всичко необходимо за удобство и удовлетворение на вашите нужди. В него ще намерите рефрактометър, две пипетки, метална отвертка, стилна пластмасова кутия и кърпа за почистване. Всички тези елементи са практично разположени в компактен и защитен куфар, който ви позволява да ги пренасяте и съхранявате в безопасност.

Захаромерът за вино е перфектният помощник за всички любители на виното и професионалисти в бранша. Позволете ни да ви помогнем да постигнете най-добрите резултати във вашето винопроизводство и да създадете вина с високо качество и неповторим вкус.
Подробности за продукта
3111-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай