Закачалка с 4 отделения

3,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1180383-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Нека ви представим нашата нова закачалка с 4 отделения - перфектното решение за организацията на вашето облекло и аксесоари! Тази стилна и функционална закачалка е специално проектирана за да ви помогне да подредите и съхранявате вашите дрехи и аксесоари по най-ефективния начин.

С нашата закачалка с 4 отделения ще можете да съхранявате дрехите си по категории - горни дрехи, долни дрехи, аксесоари и дори обувки. Всяко отделение е просторно и функционално, като ви позволява да разполагате вашите дрехи с лекота и прецизност. Нека ви кажем повече за това как точно тази закачалка ще ви помогне да организирате вашето облекло:

1. Горни дрехи отделение: Това отделение е създадено специално за да съхранявате вашите ризи, блузи, пуловери и други горни дрехи. С високи пръти и подходяща ширина, тази част на закачалката ви позволява да подредите вашите дрехи без да ги смачкате или изкривявате.

2. Долни дрехи отделение: Тук можете да съхранявате вашите панталони, поли, клинове и други долни дрехи. Специалната форма на отделението ви позволява да окачите дрехите правилно и да предотвратите образуването на неприятни бръчки и изкривявания.

3. Аксесоари отделение: Това отделение е идеално за съхранение на вашите аксесоари като колани, шалове, шапки и други малки предмети. С допълнителни куки и пространство, тази част от закачалката ви позволява да съхранявате аксесоарите ви на видно място и да ги достъпвате лесно.

4. Обувки отделение: Нашата закачалка с 4 отделения предлага и специално отделение за съхранение на вашите обувки. Това отделение е разположено отстрани и е идеално за окачване на вашите обувки без да заема много пространство. Така можете да съхранявате вашите обувки на едно място и да ги имате под ръка, когато ви е нужно.

Нашата закачалка с 4 отделения е изработена от висококачествени материали, които осигуряват здравина и издръжливост. Тя има елегантен и стилен дизайн, който се вписва перфектно във всяко помещение. С размери, които са подходящи за всеки гардероб, тази закачалка е идеалният избор за организиране на вашето облекло.

Не се затруднявайте повече със сортирането и търсенето на вашите дрехи. С нашата закачалка с 4 отделения ще имате всичко подредено и на видно място. Поръчайте я сега и се насладете на по-лесна и организирана животна среда!
Подробности за продукта
1180383-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай