Пеещ и танцуващ кактус - повтарящ на български и с песнички на английски

10,99 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3698
Любими3
Добави в списък с желания
Описание



Пеещ и танцуващ кактус - повтарящ на български и с песнички на английски

ОПИСАНИЕ:

Кактус, който пее и танцува? Има големи очи и усмихнато лице? Да, става въпрос за забавна играчка, която всеки ще хареса. Интересната играчка е изработена от плетена плюшена материя. Когато пее е танцува, със сигурност ще привлече вниманието на вашето малко дете. Този танцуващ плюшен кактус ще се люлее и ще пее страхотни песнички, създавайки оживена и топла атмосфера във вашия дом, носейки на вашето дете незабравими моменти. Играчката възпроизвежда десетки песни на английски език. Освен забавна, тя е и образователна, тъй като помага на детето ви да научи нов език. Това е супер сладък кактус в саксия, изработен от висококачествен плетен плюш, мек и гладък на допир.

ОСОБЕНОСТИ:

Кактусът е изработен от безопасни, меки, удобни и нетоксични материали, за да бъдете спокойни за здравето на детето си. Играчката работи с батерии, така че да може да забавлява детето ви с часове. Работата с нея се случва изключително лесно – поставете батериите и натиснете бутона, след секунди кактусът ще запее и ще затанцува. Натиснете неколкократно, за да преминете към следващата песен. За да активирате играчката, ще са ви нужни 3 батерии АА. Те не са включени в комплекта. Кактусът би бил страхотен подарък. Всъщност той може да зарадва не само децата, но и всеки възрастен, който желае да облекчи скуката и да отдели време за малко забава. Кактусът лесно може да се превърне в страхотен аксесоар за вашия дом. Енергичната музика и забавните ритмични спрямо нея танци на кактуса ще благоприятстват създаването на приятелска и приятна атмосфера, когато го пуснете. Не пропускайте да го вземете със себе си на партито, на което предстои да отидете. Бъдете сигурни, че с него ще привнесете много настроение и забава. Несъмнено всички ще се впуснат в предизвикателството да имитират движенията му. Ако случайно играчката е омръзнала на детето ви, то можете да провокирате въображението си и да създадете тематични облекла за кактуса. Така отново ще върнете интереса на детето си. Изберете празник – Коледа, Великден, Хелоуин и създайте весели аксесоари за новия най-добър приятел на наследника си.

ДИЗАЙН:

Играчката е с функционална и изящна изработка, а външният й вид е изключително сладък. Играчката е проектирана така, че перфектно да стимулира детското въображение и творчество. Тъй като играчката съдържа електронни компоненти, се препоръчва да я почиствате внимателно. Не измивайте под вода, не я оставяйте на висока температура и внимавайте да не поставяте нищо тежко върху нея. Музикалната играчка е снабдена със здрава подложка, която гарантира, че няма да се случи, дори ако случайно детето ви я изпусне на пода. Играчката е толкова издръжлива, точно колкото е и кактусът в пустинята.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Материал – пластмаса, плюш;

Размери – 32/12 см;

Батерии – акумулаторна, зареждаща се от USB;

Цвят – многоцветен;

Кактус играчка със 120 песнички на Английски език;

Функции – музика/глас/повтаря каквото чуе.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1 бр. забавен пеещ и танцуващ кактус играчка.

1 бр. USB кабел за зареждане


Подробности за продукта
3698
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай