Играчка патета катерещи се по ескалатор и пързалка

Играчка патета катерещи се по ескалатор и пързалка

12,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3838-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на вълнуващата игра с нашата играчка "Патета катерещи се по ескалатор и пързалка"! Тази забавна и интерактивна играчка е идеална за игра с детето ви и ще му достави часове на радост и смях.

Играйки с нашите симпатични жълти патета, децата ще се забавляват, докато ги гледат как се катерят нагоре по цветния, ярък ескалатор. След това, ще се наслаждават на приятното преживяване, докато патетата се търкалят надолу по виещия се ескалатор. Забавната музика и светлинните сигнали създават вълнуваща атмосфера и гарантират много сърцераздирателен смях.

Нашата играчка е създадена от висококачествена, нетоксична и хипоалергенна ABS пластмаса без мирис, което я прави безопасна за вашето дете. Също така, тя е изработена с употреба на картон, който осигурява здравина и издръжливост. Размерите на играчката са 27 x 14 x 26 см, което я прави подходяща за деца от различни възрасти.

Във включения комплект ще намерите стълби и писта, които са необходими за създаването на забавното преживяване. Освен това, в комплекта са включени и 3 патета с метални колела, които са готови да се запътят по пистата и да се насладят на своето приключение.

Тази играчка не само ще забавлява вашето дете, но и ще му помогне да развие умението си да забелязва и различава цветовете, да сравнява и контрастира. Възприемането на цветовете е важна част от умственото развитие на детето и стимулира мисловната дейност. Така че, докато се забавлява с нашата играчка, вашето дете също ще се учи и развива.

Играчката работи с 2 батерии АА, които не са включени в комплекта. За да се насладите на пълния ѝ потенциал, просто поставете батериите и се гответе за безкрайно забавление.

Играчката "Патета катерещи се по ескалатор и пързалка" е идеален подарък за най-малките. Тя ще ги забавлява и ще ги радва дълго време. Без значение дали става въпрос за момчета или момичета, тази играчка е подходяща за всички.

Разнообразието от функции, ярките цветове и вълнуващите звуци правят нашата играчка "Патета катерещи се по ескалатор и пързалка" незаменима част от детската игра. Тя ще стимулира въображението и творческото мислене на вашето дете и ще му предостави много радостни моменти.

Не се колебайте и поръчайте нашата играчка "Патета катерещи се по ескалатор и пързалка" още сега и гарантираме ви, че ще бъдете изцяло удовлетворени от избора си. Разчупете рутината и създайте незабравими спомени с вашето дете с нашата забавна и иновативна играчка.
Подробности за продукта
3838-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай