Видеорегистратор огледало с допълнителна камера за задно виждане

Видеорегистратор огледало с допълнителна камера за задно виждане

59,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
К95-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Видеорегистратор огледало с допълнителна камера за задно виждане е перфектното устройство, което ще ви помогне да записвате висококачествени видеоклипове и снимки по време на шофиране. Този видеорегистратор е изключително практичен и функционален, като предлага множество полезни функции, които ще ви помогнат да се чувствате по-сигурни на пътя.

С предната камера с Full HD резолюция ще можете да записвате ясни и кристални изображения от пътя пред вас. Със своите 170-градуса широк ъгъл, тя осигурява перфектна видимост и ви позволява да видите всичко, което се случва около вас. Допълнителната задна камера е идеалното решение за паркиране, като ви предоставя цялостна картина на периметъра около мястото за паркиране. С нея ще можете лесно да маневрирате зад автомобила си и да избегнете нежелани инциденти.

Този видеорегистратор разполага с функция за заключване на файлове, което ви осигурява непрекъснато съхранение на важните събития. Когато капацитетът на картата памет е изчерпан, старите файлове биват автоматично заменяни от нови. Въпреки това, вие можете да зададете настройка, която ще предпази определени файлове от изтриване. Това ви дава възможността да запазите записите, които считате за важни или релевантни.

Техническите характеристики на този видеорегистратор включват 4.3-инчов TFT дисплей и резолюция на записа до 1080p в Full HD. Той разполага с вграден G сензор, който реагира на силни удари и автоматично запазва записите преди и след събитието. Видеорегистраторът има и вграден микрофон и говорители, които ви позволяват да записвате и възпроизвеждате аудио.

Комплектът включва видеорегистратор в огледало с 4.7-инчов монитор, камера за задно виждане, зарядно, AV кабел, меки скоби и винт. Монтажът и използването на това устройство са изключително лесни. Просто го поставете на предното стъкло (в/у огледалото) и го свържете към запалката.

Видеорегистраторът огледало с допълнителна камера за задно виждане е перфектното допълнение към вашия автомобил. Той ви предоставя необходимата сигурност и увереност по време на шофиране, като ви позволява да записвате и съхранявате важни събития. Независимо дали сте свидетел на пътно-транспортно произшествие или просто искате да запишете красиви пейзажи по време на пътуване, този видеорегистратор ще бъде вашият надежден съюзник.
Подробности за продукта
К95-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай