Мобилна маса за лаптоп, регулираща се височина

Мобилна маса за лаптоп с колела и отделен плот за мишката

77,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • БЯЛ - мобилна маса
  • СВЕТЛО ДЪРВО - мобилна маса
  • ТЪМНО ДЪРВО - мобилна маса
  • ЧЕРЕН - мобилна маса
Код на продукта:
5322188
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Мобилната маса за лаптоп, регулираща се височина, е перфектното решение за всеки дом. Този изключително удобен аксесоар е специално създаден, за да ви осигури комфорт и удобство при работа от вкъщи или просто за забавление с преносимия ви компютър.

Масичката е с красив и елегантен дизайн в черен цвят и е оборудвана с колелца, които ви позволяват лесно да я премествате от едно място на друго. Забравете за дългото лутане и чудене, къде да се настаните, за да ви е удобно - с тази мобилна маса можете да създадете нужното удобство навсякъде в дома си.

Масичката е изработена от здрав и стабилен материал - метал и МДФ плоскост, което я прави изключително устойчива и дълготрайна. Нейните компактни размери позволяват да я позиционирате навсякъде в дома си, а колелцата й осигуряват удобство и лекота при преместване.

Това е идеалното решение за всеки, който работи от вкъщи или има нужда от място за работа у дома. Масичката е снабдена с допълнителен плот за поставяне на мишката и можете да регулирате наклона и височината на плота, за да постигнете максимално удобство.

Предимствата на тази маса са множество. Тя е компактно решение за всеки дом, което спестява пространство и ви дава възможност да работите или се забавлявате навсякъде в дома си. Също така, масичката е със специални колелца, които не само че осигуряват лесно преместване, но също така имат спирачки за повече стабилност след преместване.

Тази стилна мобилна маса е идеална комбинация от функционалност и елегантен дизайн. Тя е перфектното решение за всеки, който иска да съчетае удобството на работа с преносим компютър с естетиката на своя дом.

Спецификациите на масичката включват материала, от който е изработена - метал и МДФ плоскост, размерите на големия и малкия плот, възможността за регулиране на височината и наклона на плота, цвета - черен и теглото - 7кг.

Комплектът включва мобилна масичка с колелца и допълнителен плот за мишка. Това е всичко, от което се нуждаете, за да създадете удобно и функционално работно пространство у дома си.

Не се колебайте и поръчайте сега тази удобна и практична мобилна маса за лаптоп на колела. Тя ще ви осигури комфорт и удобство при работа и забавление и ще стане вашето любимо място за прекарване на времето с преносимия ви компютър.
Подробности за продукта
5322188

Конкретни референции

ean13
5322188
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай