Дървена кутия за часовници - 6 отделения

38,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2170
Любими0
Добави в списък с желания
Описание



Дървена кутия за часовници - 6 отделения

Обичаш да носиш различни часовници? Разбирам те добре и при мен положението е същото, имам различен часовник за всеки ден от седмицата. Какво да направя, омръзват ми лесно, имам нужда от разнообразие и затова ги сменям! Имам кутия за часовници, а може би и ти се нуждаеш от такава!

Или пък имаш приятел, който е любител на часовниците. То тогава лесно можеш да го изненадаш с перфектен подарък , защото горното важи и за него. Няма какво да го мислиш повече, решението стои пред теб!

Това е нашата луксозна кутия за часовници, тя събира до 5 часовника. Всеки от тях може да бъде сложен удобно върху специално изработени поставки. Знаеш добре, че безопасността и съхранението на твоите часовници са също толкова важни, колкото и самите те, нали? Неправилното съхранение на часовниците може да доведе до тяхното надраскване, което значително ще понижи стойността им.

Кутията е изработена от красиво черешово дърво, а впоследствие качествено лакирана. Размерите на кутията са 26 см. дължина, 12 см. широчина и 8 см. височина. Възглавничките вътре са велурени, а интериора е от плюш и кадифе в цвят - слонова кост.

Луксозната визия на кутията е видима отдалеч, нейният притежател може да я сложи с гордост на централно място в дома си, тя не само служи по предназначение, но се превръща в красив елемент от обзавеждането ти.

Отгоре на кутията има прозрачно стъкло , през което може да наблюдавате вашите красиви часовници. По този начин може да си изберете часовник за деня още преди да сте отворили кутията и да избегнете навлизането на излишно количество прах и мръсотия.

Ние знаем, колко е важно за теб да съхраняваш правилно часовниците си, позволи ни да ти донесем малко радост с тази красива кутия, която сама по себе си е истинско бижу.  В нея могат да се съхраняват освен часовници и гривни или други аксесоари, оставяме това на твоето въображение.

Подробности за продукта
2170
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай