Уред за махане на гел лак, акрилен, полуперманентен лак, с пара

Уред с пара за свалне на обикновен лак, гел лак, полуперманентен лаки др.

58,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
3819-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Забравете за агресивните лакочистители, които изсушават и увреждат ноктите ви! Представяме ви уреда за махане на гел лак, акрилен лак, полуперманентен лак и други, с помощта на пара. Това е идеалното решение за всички, които искат да свалят лака бързо и лесно, без да причиняват вреди на ноктите си.

С нашата елегантна машина за сваляне на гел лак с пара и ацетон или лакочистител, можете да се насладите на безпроблемно отстраняване на лака в домашни условия. Този уред не само ще спести много време, но и ще остави ноктите ви по-здрави. В допълнение към гел лака, тази машинка може да се използва и за сваляне на обикновен лак, акрилен лак, лак на гумена основа и други.

С помощта на нашия уред за махане на гел лак с пара, ще намалите времето за отстраняване наполовина. Машината работи с ацетон и пара, като леко повдига лака, което го прави много по-лесен за отстраняване, без да наранява кожата или ноктите. За разлика от фолиото и други методи, нашата машина ще ви помогне да свалите лака за само 5-10 минути.

Този уред е подходящ за всички видове лакове, включително нормален лак за нокти, акрилни нокти, шеллак и гелове. С мощност от 36W и възможност за нагряване до 52 градуса, този уред осигурява бърз и ефективен процес на сваляне на лака.

За да използвате уреда, просто включете го в електрическата мрежа на 220V и изсипете 5 mL чист ацетон или лакочистител в тавичката на уреда. Поставете ноктите си в гнездата за пръстите и включете машината. За около 5 минути, лакът ще се отстрани безпроблемно и лесно.

Необходимото време за отстраняване на лака може да варира в зависимост от типа и дебелината на лака, но с нашия уред ще получите оптимални резултати в най-кратки срокове. За да осигурите максимална ефективност, препоръчваме да използвате пила за нокти със зърненост 100/180, за да изпиляте повърхността на лака преди отстраняване.

Оставете задълженията и проблемите със свалянето на лака зад гърба си и се насладете на бързо и лесно отстраняване на гел лака, акрилен лака и други. Поръчайте нашия уред за махане на гел лак с пара и превърнете процеса на сваляне на лака в приятна и безпроблемна задача.
Подробности за продукта
3819-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай