Преносима светодиодна лампа 60 LED с дистанционно

Аварийна презареждаща се LED лампа с дистанционно управление

23,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
608-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Преносимата светодиодна лампа 60 LED с дистанционно е невероятно удобен и практичен продукт, който ще ви помогне в различни ситуации. Тя е идеалното решение за осветление, когато ви е необходимо мобилно или резервно осветление.

Тази LED лампа е перфектна за монтаж на стени в мазета, гаражи, коридори и други места, където има слаб източник на светлина. Също така, тя е отлична компания по време на дълъг път или в случай на спешна ситуация, като спиране на тока или нужда от спешен автомобилен ремонт.

Една от най-уникалните характеристики на тази лампа е, че притежава издръжлива презареждаема батерия, която дава възможност на уреда да работи напълно автономно. Това означава, че лампата може да работи без да е необходимо да се включва към електрическата мрежа. Това я прави изключително удобна и мобилна.

Освен това, уредът разполага с дистанционно управление, което го прави още по-удобен за използване. Можете да го управлявате от разстояние, без да е необходимо да се придвижвате до него.

Със своите 60 LED диода, лампата осигурява достатъчно ярка светлина за около 10 часа. Тя може да се включва към запалката на всяка кола или да работи само на батерия. Освен това, лампата разполага и с удобна дръжка, която ви позволява да я закачите там, където е необходимо.

Тази преносима светодиодна лампа има и редица предимства. Тя е с висока яркост, разполага с издръжлива батерия и може да се настрои да се включва автоматично при спиране на електрическото захранване. Освен това, тя може да се ползва и като постоянно осветление, а с дистанционното си управление, вие имате пълен контрол над осветлението.

В комплекта на преносимата светодиодна лампа 60 LED с дистанционно се включват и следните неща: 1 x Акумулаторна LED лампа с дистанционно, 1 x Захранващ кабел и 1 x Дистанционно.

Тази LED лампа е незаменим помощник във всяка ситуация, където ви е необходимо осветление. Бъдете сигурни, че винаги ще имате достатъчно светлина, където и да се намирате, с тази удобна и мобилна LED лампа.
Подробности за продукта
608-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай