LED Проектор с тон колона - Ocean Wave

Ocean Wave - цветна лампа с високоговорител за слушане на музика от телефон

28,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0285-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта LED Проектор с тон колона - Ocean Wave:

Харесвате ли да се отпускате в уютна атмосфера и да се наслаждавате на спокойствието на морето? Сега можете да създадете такава атмосфера във вашата собствена стая с LED Проектора с тон колона - Ocean Wave. Този модерен уред не само ще ви помогне да се отпуснете и заспите по-лесно, но и ще ви достави удоволствие със своите цветни светлини и качествен звук.

Този проектор работи на принципа на хромотерапията - медицинска терапия, използваща въздействието на цветовете върху психическото състояние и самочувствието на човека. Вие можете да избирате между три различни цветови настройки - зелена, бяла и синя, или да настроите режим, в който цветовете се преливат един в друг. Светлината се проектира на тавана и създава движещи се вълни, като вълните на морето. Вие ще се потопите в спокойствието и ще се почувствате като на брега на морето.

LED Проекторът също така разполага с вграден високоговорител, който ви позволява да слушате вашата любима музика. Просто включете своя смартфон или MP3 плейър чрез аудио входа и се насладете на качествения звук, който се разпространява от високоговорителя. Можете да регулирате силата на звука чрез бутоните на основата на проектора.

LED Проекторът е перфектен подарък за всички възрасти, особено за деца, които се страхуват от тъмното, трудно заспиват или са неспокойни. Той им помага да се чувстват по-спокойни и сигурни, като създава уютна и успокояваща атмосфера в стаята.

Комплектът включва LED Проектор с тон колона - Ocean Wave, USB кабел, 3.5 мм стерео кабел и MP3 плейър (допълнителна опция за допълнително заплащане). Уредът работи както на батерии (4 x AA, не са включени), така и от зарядно за GSM с USB изход.

С LED Проектора с тон колона - Ocean Wave можете да създадете спокойна и уютна обстановка, да се насладите на красиви светлини и да се отпуснете с любимата си музика. Поръчайте сега и се насладете на спокойствието на морето във вашата собствена стая.
Подробности за продукта
0285-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай