Кухненски органайзер за тенджери и тигани

Стелаж с регулируема височина за съхранение на тигани и капаци

14,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2993-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Новото продуктово описание:

Допълнете вашата кухня с този стилен и практичен кухненски органайзер за тенджери и тигани. С многофункционалната си поставка, той е идеалният помощник за подреждане и съхранение на вашите капаци и тигани.

Дизайнът на органайзера е създаден, за да улесни вашия живот в кухнята. Той предлага удобен начин за захващане и прибиране на тиганите и капаците, също така предотвратява тяхното търкане един в друг. Вече не е нужно да се притеснявате от нежелани драскотини или наранявания на вашите съдове.

Органайзерът не само осигурява подреден вид във вашата кухня, но и помага да спестите пространство на шкафа или плота. С него можете да организирате тиганите и капаците на удобно и достъпно място, без да заемат прекалено много място.

Този органайзер е също така идеален за подреждане на капаците на вашия набор от тенджери. Така можете лесно да ги намерите, без да губите време в търсене.

С различни възможности за поставяне - вертикално или хоризонтално свободно стоящо или монтиране чрез винтове (включени винтове), този органайзер се адаптира към вашите нужди. Независимо от размера на вашата кухня, можете да намерите най-доброто място за него и да създадете удобна работна зона.

С впечатляващата си вместимост, органайзерът може да събере до пет тигана с вертикална инсталация или четири тигана с хоризонтална инсталация. Така можете да съхранявате вашите съдове по начин, който ви удовлетворява най-добре.

Органайзерът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна употреба. Със своите размери - височина 42 см, широчина 20 см и дълбочина 30 см, той е подходящ за всеки дом.

В допълнение, органайзерът е в черен цвят, който се вписва перфектно във всяко кухненско пространство, придавайки му съвременен и елегантен вид.

Не се колебайте да направите вашия живот в кухнята по-лесен и организиран с този удобен кухненски органайзер за тенджери и тигани. Поръчайте сега и се насладете на практичността и естетиката, които той предлага.
Подробности за продукта
2993-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай