РАЗКЛОНИТЕЛ ЗА ЗАПАЛКА НА КОЛА С USB И ТРИ ГНЕЗДА

Разклонител за запалка с 3 гнезда и USB слот, 500mA

7,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
ТРОЕН 0120-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате повече възможности за захранване във вашата кола? Троен разклонител за запалка за кола и USB е идеалното решение за вас! Този компактен разклонител е проектиран да осигури безопасно и ефективно захранване за всичките ви автомобилни аксесоари.

С три гнезда за уреди, използващи напрежение от 12/24 волта, можете да свържете навигационна система, видеорегистратор, парктроник или радар - всичко, което ви е необходимо за комфортно и безопасно пътуване. Забравете за постоянното включване и изключване на различни аксесоари - този разклонител ви осигурява едновременно захранване за всички тях.

Освен гнездата за запалка, разклонителят разполага и с USB вход, с който можете да зареждате смартфони, таблети, плейъри, електронни цигари и много други уреди. Просто свържете кабела към USB входа и вижте как уредите ви се зареждат бързо и лесно.

Този разклонител е изключително лесен за използване - просто го включете в запалката на колата и сте готови! Не се нуждае от никаква поддръжка и е напълно безопасен за използване. Можете да го оставите включен дори и след като изключите автомобила, без опасност от прегряване или други повреди.

Със своите компактни размери и достатъчно дълъг кабел, този разклонител е подходящ за всеки модел автомобил. Можете да го разположите така, че да не ви пречи при шофирането и да се възползвате от всичките му функции.

Техническите характеристики на разклонителя включват гнезда, параметри на USB входа, изходна сила и мощност, дължина на кабела, размери, тегло и материал. Всички тези характеристики го правят надежден и удобен за използване.

Не се притеснявайте за електрическото претоварване - този разклонител е със защита от такива ситуации, за да може да използвате всичките му функции безпроблемно.

Комплектът включва един троен разклонител за запалка за кола. Не губете време и се възползвайте от всичките възможности, които този разклонител ви предлага!
Подробности за продукта
ТРОЕН 0120-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай