Разклонител за запалка с 3 гнезда и USB, 12V-24V, Твърдо рамо

Зарядно устройство с USB + РАЗКЛОНИТЕЛ ЗАПАЛКА 3 ГНЕЗДА

6,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
0100-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Напишете ми и добро креативно описание за продукт, като се позовавате на следния текст:

"Разклонител за запалка с 3 гнезда и USB, 12V-24V, Твърдо рамо"

Изберете между двата варианта:

1. Вариант:

Нуждаете се от повече гнезда за своите електронни устройства, докато сте на път? Разклонителят за запалка с 3 гнезда и USB е идеалното решение за вас! Той ви позволява да свържете до три устройства едновременно, като също така разполага и с USB порт за зареждане на мобилни телефони, таблети и други USB устройства. Съвместим е с автомобили с напрежение от 12V и 24V, като го прави подходящ за всяко превозно средство. Разклонителят има твърдо рамо, което ви позволява лесно да го поставите на желаното място в автомобила си. Неговият черен цвят го прави стилен аксесоар, който се вписва перфектно в интериора на вашия автомобил. С размери 11.5х5х3см., този разклонител е компактен и удобен за ползване. Комплектът включва един брой разклонител за автомобилна запалка. Сега можете да зареждате и използвате едновременно повече устройства, без да се налага да ги избирате. Поръчайте разклонителя за запалка с 3 гнезда и USB и бъдете винаги свързани, докато сте на път!

2. Вариант:

Вашето пътуване може да бъде още по-удобно и функционално с разклонителя за запалка с 3 гнезда и USB. Този аксесоар е идеалното решение за вас, ако имате нужда от повече гнезда за свързване на устройства, докато сте в автомобила си. Разклонителят разполага с 3 гнезда и USB порт, което ви позволява да свържете до три устройства едновременно и да зареждате своите мобилни телефони, таблети и други USB устройства. Съвместим е с автомобили с напрежение от 12V и 24V, като го прави подходящ за всяко превозно средство. Разклонителят е с твърдо рамо, което ви позволява да го поставите на желаното място в автомобила си, без да се притеснявате, че ще се разклати или ще се падне. Той е изработен в стилен черен цвят, който се вписва перфектно в интериора на вашия автомобил. Размерите му са 11.5х5х3см., което го прави компактен и удобен за ползване. В комплектът включваме един брой разклонител за автомобилна запалка. Никога повече не се налага да избирате кои устройства да свържете, защото сега можете да ги използвате едновременно. Разклонителят за запалка с 3 гнезда и USB е едно от най-практичните и удобни аксесоари, които трябва да имате във вашето автомобилно пътуване. Поръчайте го сега и се насладете на безгрижно пътуване, докато сте винаги свързани!
Подробности за продукта
0100-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай