Силиконово килимче за печене и замразяване от фибростъкло

ПОДЛОЖКА ЗА ПЕЧЕНЕ ОТ ФИБРОСТЪКЛО И СИЛИКОН

8,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2881-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Искате да придадете на продуктовото описание на силиконовото килимче за печене и замразяване от фибростъкло креативност и да го оптимизирате за SEO. Ето как може да преструктурирате и обогатите текста:

"Силиконовото килимче за печене и замразяване от фибростъкло е идеалното решение за перфектни резултати в кухнята. С неговата термоустойчива подложка с незалепваща повърхност можете да се насладите на лесна и безпроблемна работа с различни видове теста, без да се притеснявате от залепване. Това килимче е устойчиво на печене и замразяване, като гарантира изключително качество и дълготрайна употреба.

Важно е да споменем, че силиконовото килимче е одобрено за използване в хранителната индустрия и не съдържа вредни вещества като Бисфенол А, Меламин и Полиамиди. Изработено е от 100% безопасен за здравето фибростъклен плат с покритие от термо-устойчив силикон за печене. Това го прави устойчив, незалепващ и безопасен материал, специално проектиран да се използва с храни. Килимчето може да издържи на температури от -40 до 230 градуса по Целзий.

Специално проектираният силикон осигурява равномерно загряване и изпичане на храната, без да се получат изгорели или препечени краища. Подложката е лесна за почистване благодарение на незалепващото покритие, което не само предотвратява залепването на храната, но и прави почистването след печене изключително лесно. Можете да я измийте на ръка или да я сложите в миялната машина.

Не на последно място, силиконовото килимче е напълно безопасно за хранене, тъй като е изработено от материал, одобрен от FDA и 100% без съдържание на BPA. Това означава, че можете да го използвате безопасно за вас и вашето семейство.

Продуктът се предлага в комплект, който включва едно правоъгълно силиконово килимче за печене с размери 40х30 см. Това ще ви осигури достатъчно пространство, за да се насладите на печенето си без ограничения.

Силиконовото килимче за печене и замразяване от фибростъкло е перфектният помощник във вашата кухня. Опитайте го сега и се насладете на безупречни резултати при готвене и пекене!"
Подробности за продукта
2881-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай