Стойка за телефон за вентилационна решетка на кола

Поставка за телефон, за кола, за вентилационна решетка

3,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1477-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Описание на продукта:

Искате да използвате своя телефон в колата си, без да ви отвлича вниманието и да осигурите безопасност на пътуването си? Тогава универсалната стойка за телефон за вентилационна решетка на колата е идеалното решение за вас.

Тази стойка е специално проектирана да се закрепва за решетката на парното на вашия автомобил, осигурявайки стабилно и сигурно поставяне на вашия телефон. Можете да се насладите на удобството на използване на своя смартфон без да се налага да го държите в ръка или да го поставяте на неудобни места в колата.

Тази универсална стойка е подходяща за телефони с размери от 6 до 8,4 инча, което я прави съвместима с повечето модели на пазара. Размерите й са 6,8 х 2,4 х 5 см, което я прави компактна и лесна за поставяне.

Стойката разполага с регулируемо рамо, което ви позволява да настроите ъгъла на гледане на вашия телефон спрямо вашите предпочитания. Това ви дава възможност да го използвате в удобна позиция, без да се налага да се навеждате или дистанцирате от управлението на автомобила.

Освен това, стойката разполага с автоматичен механизъм за затваряне, който я прави удобна за едноръчно поставяне и взимане на телефона. Не се налага да отделяте много време и усилия, за да поставите или вземете телефона си от стойката.

Стилният и изчистен дизайн на стойката я прави подходяща за всяко кола, без да нарушава визията й. Черният цвят се вписва перфектно в интериора на автомобила и придава съвременен и елегантен вид.

Изберете универсалната стойка за телефон за вентилационна решетка на колата и се насладете на комфортно и безопасно използване на своя телефон по време на шофиране. Независимо дали сте на път или просто използвате GPS, тази стойка ще ви осигури удобство и сигурност.
Подробности за продукта
1477-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай