Шест точкова поставка за телефон за кола

Сгъваема стойка за мобилни устройства за автомобил с щипка за въздуховода

6,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
2492-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да ви представим новия модел на шест точкова поставка за телефон за кола. Тази универсална стойка е създадена с цел да осигури пълна стабилност и сигурност на вашето мобилно устройство или gps навигация по време на шофиране.

Уникалната шест точкова технология на тази стойка предлага множество предимства. Подвижните точки, разположени в лявата, дясната и долната част на стойката, са специално проектирани да се адаптират към размера на вашето устройство. Това означава, че можете да използвате стойката с всякакви смартфони или gps устройства, независимо от техните размери. Не е нужно да закупувате различни държачи за различните ви устройства - тази шест точкова стойка ви предоставя всичко, от което се нуждаете.

Тази стойка за телефон за кола е съвместима с устройства в размери от 4.7 до 6.5 инча, което покрива максимално всички модели мобилни телефони и gps навигации на пазара. Независимо дали разполагате с последния модел смартфон или по-стара версия на gps навигация, тази стойка е идеалното решение за вас.

Инсталацията на стойката е бърза и лесна. Просто прикрепете я към вентилационните отвори на таблото на автомобила с помощта на щипката, без да оставяте никакви механични повреди. Това ви позволява да променяте позицията на стойката без усилие и да я използвате на различни места в автомобила. Освен това, щипката осигурява оптимално охлаждане на вашето устройство по време на дълги пътувания.

Стойката за телефон за кола е изработена от висококачествена пластмаса ABS, която е устойчива на температурни промени и излагане на слънчева светлина. Това гарантира нейната дълготрайност и надеждност дори при екстремни условия.

Освен практичните си функции, тази шест точкова поставка за телефон за кола също така се отличава със своя съвременен и стилен дизайн. Обратно ориентираната трапецовидна форма със заоблени ръбове придава елегантност и изящество на стойката. Това я прави перфектното допълнение към интериора на вашия автомобил.

В пакета ще намерите една бройка шест точкова поставка за телефон за кола с щипка. Изберете цвета, който най-добре отговаря на вашите предпочитания - черен, червен или сив.

Защитете своето мобилно устройство или gps навигация с новата шест точкова поставка за телефон за кола. Осигурете си пълна стабилност и сигурност по време на шофиране и се наслаждавайте на комфорт и удобство във вашия автомобил.
Подробности за продукта
2492-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай