универсална стойка за кола за предно стъкло, табло и вентилация

Универсална стойка за телефон, GPS, камера за стъкло и табло на автомобил

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
148-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Търсите практична и универсална стойка за кола, която да съчетава удобство и лесно поставяне на вашия телефон? Представяме ви нашата универсална стойка за кола за предно стъкло, табло и вентилация.

Тази стойка е специално разработена, за да ви предостави най-доброто решение за поставяне на вашия телефон докато шофирате. С нея можете лесно и бързо да поставите и да махнете вашия телефон без да се затруднявате.

С нейната разтегателна функция и вакуумен механизъм, можете да поставите почти всякакъв смартфон или мобилно устройство с големина от 3,5 до 9 см. Това означава, че можете да използвате стойката си с различни модели телефони, което я прави изключително удобна за всеки потребител.

Стойката се състои от основа, която се закрепя към стъклото на автомобила ви с вакуумен механизъм, и разтегателен механизъм, който се прикрепя към основата. Това осигурява здраво и стабилно поставяне на стойката, без да се притеснявате за безопасността на вашия телефон.

Освен това, нашата стойка ви предоставя възможност да настроите ъгъла на виждане, така че да можете да видите екрана на вашето устройство по най-удобния начин.

За допълнително удобство, стойката разполага с бутон за освобождаване на захващащия механизъм, който ви позволява да махнете телефона си бързо и лесно.

Но това не е всичко! В комплекта на стойката е включена и приставка за поставяне на стойката във въздуховодите на парното на вашия автомобил. Това означава, че можете да използвате стойката не само на предното стъкло и табло, но и на вентилационните отвори, за да получите максимално удобство и гъвкавост при поставянето на вашето устройство.

С нашата универсална стойка за кола за предно стъкло, табло и вентилация, ще се наслаждавате на безопасно и удобно шофиране, без да се притеснявате за мястото, където поставяте телефона си. Уверете се, че вашият телефон е винаги на видимо място и винаги на разстояние на ръка с нашата стойка за кола.
Подробности за продукта
148-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай