Универсална стойка за мобилни устройства за закрепяне в автомобилa - за стъкло и за парното

УНИВЕРСАЛНА ВАКУМНА СТОЙКА ЗА GPS НАВИГАЦИЯ И ТАБЛЕТ ЗА КОЛА

10,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
2127 СИНЯ КУТИЯ-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на универсалните стойки за мобилни устройства за закрепяне в автомобила! Ние представяме на вашето внимание една стойка, която ще промени начина, по който използвате своята навигация или таблет, докато шофирате.

Нашата универсална вакумна стойка е създадена с една цел - да ви позволи да използвате своето устройство докато шофирате, без да компрометирате вашата концентрация и безопасност. Тя е подходяща за GPS навигации, таблети, TV екрани и всякакви други мобилни устройства. Със своя семпъл и минималистичен дизайн, стойката ще се вписва перфектно в интериора на вашия автомобил.

Изработена от подсилена PVC пластмаса в черен цвят, тази стойка е шоко и удароустойчива. Нейният специален дизайн против подхлъзване "антислип" ще ви осигури сигурност и стабилност, дори и при преминаване през най-неудобните и неравни терени. Със своите 4 опорни точки на захващане, стойката гарантира, че вашето устройство ще бъде здраво закрепено и няма да бъде наранено по ръбовете си.

Тази универсална стойка разполага с възможност за регулиране на широчината, височината и дебелината на държача, за да отговаря на вашите нужди. Също така, тя има възможност за регулиране на рамото на 360 градуса, за да можете да настроите ъгъла на гледане, който ви удовлетворява.

Комплектът включва държач, рамо с вакуум и държач за отворите на парното. С тази стойка ще можете да наблюдавате своето устройство по удобен начин, без да се притеснявате за неговата стабилност и сигурност.

Не се колебайте да инвестирате в тази универсална стойка за мобилни устройства, която ще направи вашето шофиране по-удобно и безопасно. Получавате не само качество и функционалност, но и гарантирано удовлетворение от продукта. Изберете нашата стойка и разнообразете своя автомобил с най-новите технологии!
Подробности за продукта
2127 СИНЯ КУТИЯ-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай