Машинка за пилинг на дрехи- розова

Пилинг - тример за дрехи

13,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
РОЗОВ-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Розовата машинка за пилинг на дрехи е перфектното решение, което ще вдъхне нов живот на вашите стари дрехи. Този електрически уред е специално създаден, за да премахва бързо и лесно топчета от всички видове тъкани. Независимо дали става въпрос за пуловери или одеяла, вашите дрехи ще изглеждат като нови след всяка употреба.

Машинката включва зарядно устройство, четка за почистване и контейнер за мъх. Четката е специално разработена, за да помогне за лесното почистване на уреда след всяка употреба. Контейнерът за топченца е лесен за сваляне и изпразване, а самата машинка може да се разглобява за по-лесно почистване.

Голямата повърхност на бръснача позволява покриването на голяма площ наведнъж, с което се постига бързо и ефективно почистване на вашите дрехи. С по-малко движения, вашите дрехи ще изглеждат като нови.

Тази машинка е подходяща за всякакви тъкани и разполага с голям резервоар за събиране на остатъчните мъхчета. С компактните си размери и удобна дръжка, тя е лесна за съхранение и употреба. Освен това, машинката работи с акумулаторна батерия, което означава, че можете да я използвате без да е свързана към електрическата мрежа. Зареждането се извършва от електрическата мрежа и ви осигурява дълготраен период на работа.

Не се колебайте и инвестирайте в тази розова машинка за пилинг на дрехи, която ще ви помогне да възстановите блясъка на вашите стари дрехи. Насладете се на свежестта и комфорта на качествени тъкани, без да трябва да се отказвате от старите си любими дрехи.
Подробности за продукта
РОЗОВ-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай