Накрайник за маркуч Ez Jet Water Cannon, водоструйка

Накрайник за маркуч Ez Jet Water Cannon с 8 модела на пръскане

15,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Последна наличност
Код на продукта:
1290-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на иновативните решения за почистване и поддръжка на вашата градина и автомобил! Представяме ви накрайника за маркуч Ez Jet Water Cannon - перфектното средство, което ще ви помогне да запазите двора си красив и уютен.

Накрайникът Ez Jet Water Cannon е снабден с 8 различни модела на пръскане, които могат да се променят според вашите нужди и предпочитания. Със своята висококачествена конструкция и универсална връзка към маркуч, този накрайник е идеален за всякакъв вид маркучи. Но най-важното - той работи само със силата на струята, която кара водата да излиза под налягане от накрайника.

С накрайника Ez Jet Water Cannon ще можете да извършвате множество задачи по поддръжка на вашата градина и автомобил. Използвайте го за почистване на високи и труднодостъпни прозорци, измиване на автомобили и измиване на градини и алеи. Но това не е всичко - накрайникът е снабден с контейнерче, в което може да добавите препарат или сапун. Така можете лесно да измивате и почиствате дори и най-упоритите замърсявания.

Забавлявайте се с вашите деца и организирайте семейни забавления с Ez Jet Water Cannon. Те със сигурност ще бъдат ентусиазирани и ще се почувстват полезни, като помагат ви в задачата за поддръжка на двора и автомобила.

Накрайникът Ez Jet Water Cannon е изключително лесен за употреба и с много приложения. Неговият компактен и лек дизайн го прави перфектния помощник в чистотата. Изработен от висококачествени материали, този пистолет е издръжлив и незаменим.

При поръчка на накрайника Ez Jet Water Cannon ще получите и контейнерче за препарат. Това ви дава възможността да използвате накрайника и за пръскане с препарати за наторяване или против вредители по растения.

Не се колебайте и се възползвайте от иновативния накрайник за маркуч Ez Jet Water Cannon. Запазете вашата градина и автомобил в перфектно състояние с лекота и удоволствие!
Подробности за продукта
1290-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай