Диспенсър за паста за зъби в формата на Миньон

Миньон- забавен диспенсър за паста за зъби

12,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1302-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на забавното и уникално миене на зъби с нашия Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон! Този уникален продукт ще направи ежедневното миене на зъби на Вашите деца и Вас самите истинско удоволствие.

С нашия Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон, миенето на зъби никога не е било толкова забавно! Този помощник е идеалният спътник във вашия сутрешен и вечерен ритуал за грижа за зъбите. Той ще дозира пастата с перфектна точност, ще ви изпрати с настроение през целия ден и ще ви посрещне с усмивка преди сън.

Нашата иновативна конструкция включва не само дозатор за паста за зъби, но и държач за две четки за зъби и удобна пластмасова чашка за вода. Чашката се закрепя с дъното нагоре към главата на Миньона, което помага за по-лесното изсъхване на чашката. Така ще имате всичко необходимо на едно място и банята ви ще бъде чиста и подредена.

При използване на нашия Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон, няма нужда да развивате капачката или да натискате флакончета. Просто докоснете четката до устата на Миньона и пастата за зъби ще се излива директно върху четката. Това е удобно и хигиенично решение, което ще спести време и ще ви осигури точно необходимото количество паста за зъби.

Нашите Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон са снабдени с редица характеристики, които ги правят перфектни за всяка баня. Те включват възможността за поставяне на паста с едно натискане, два държача за четки и удобна пластмасова чашка. Монтажът на диспенсъра е много лесен, благодарение на двойно залепящите стикери, които са включени в комплекта.

Но нашите Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон не са само практични и функционални, те също така ще добавят забавление и настроение във вашата баня. Миньоните са много популярни сред децата и няма малчуган, който да не ги обожава. С нашия диспенсър, децата ще се вълнуват от идеята да мият зъби с любимия си приятел Миньон и ще влизат в банята с удоволствие. Така ще се справите лесно и без проблеми с предизвикателството да накарате малчуганите да поддържат добра хигиена на зъбите си.

Това е идеалният подарък за всички деца, които обичат Миньоните и за всички възрастни, които искат да добавят забавление и настроение в своята баня. Поръчайте нашия Диспенсър за паста за зъби във формата на Миньон и се насладете на забавното и уникално миене на зъби сега!
Подробности за продукта
1302-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай