Big Vision Увеличителни очила

Очила за уголемяване на образа BIG VISION

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1332-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Очила Big Vision са иновативно решение, което ще ви помогне да видите света по-ясно и да се насладите на по-голям комфорт в ежедневието си. Тези увеличителни очила са създадени с една цел - да превърнат всяка задача в лесна и приятна дейност.

Сочните детайли и малките нюанси са важни при всяка дейност - от четенето на дребния шрифт на хранителните продукти до изпълнението на сложни ръчни работи. С очилата Big Vision ще можете да увеличите образите си със 160% и да се насладите на ясност и прецизност при всяка задача.

Удобството на тези очила е несравнимо. Леката рамка и меката носна преграда гарантират комфорт през целия ден, без да натоварват очите. Големите стъкла позволяват да носите очилата върху коригиращите зрението ви очила, без да губите яснота и качество на виждане.

Очилата Big Vision не заместват коригиращите зрението ви очила, но могат да бъдат чудесен допълнителен инструмент. Те могат да работят в комбинация с вече носените от вас очила, без да се нарушава качеството на виждане. Така ще можете да се насладите на яснота и увеличение на образите, без да се отказвате от предпочитаните си коригиращи очила.

Очилата Big Vision са идеални както за професионални, така и за любителски нужди. Занаятчиите от различни сфери, като ювелири, дърводелци и шивачи, ще оценят свободата на ръцете, която тези очила предлагат. Макетистите и хобиистите също ще намерят полза от удобното увеличение на дребни детайли.

Тези уникални увеличителни очила са идеални за всички, които търсят удобство, качество и функционалност. Направете всеки ден по-ясен и по-удобен с очилата Big Vision.

При покупката на тези очила ще получите едно увеличително очило и красива транспортна опаковка. Не се колебайте - Big Vision очилата са вашето решение за по-ясно и комфортно виждане.
Подробности за продукта
1332-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай