Форми за варене на яйца без черупка EGGIES

EGGIES форми за варене на яйца без черупки

9,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
Eggies-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Продуктово описание:

Искате ли да си насладите на вкусни варени яйца без да прекарвате време и нерви в обелването на черупките? Тогава имаме идеалното решение за вас! Формичките за варене на яйца без черупка EGGIES ще ви спестят време и усилия и ще ви позволят да се насладите на перфектно сварени яйца без усилие.

Със своята иновативна конструкция, EGGIES ви дават възможност да приготвяте твърдо сварени яйца бързо и лесно. Просто счупете яйцето и излейте го във формичката, след което затворете я плътно. След това поставете формичките във вряща вода и изчакайте необходимото време за варене. Резултатът ще бъде перфектно сварено яйце, запазило своята форма и без нужда от обелване.

EGGIES не само че правят варенето на яйца по-лесно, но ви дават и възможност да създадете уникални ястия. Можете да приготвите разбито яйце с подправки по ваш вкус, без да го пържите и по този начин да създадете здравословна и вкусна закуска. Разнообразието от рецепти, които можете да изпробвате с EGGIES, е неограничено и ще ви помогне да впечатлите семейството и приятелите си.

Комплектът включва 4 броя формички за варене на яйца без черупка и бонус - лъжичка за отделяне на жълтъка от белтъка. Не забравяйте да не пълните формичката до горе, за да избегнете излизането на течността по време на варенето. За по-лесно изваждане на свареното яйце от формичката, можете да предварително намажете вътрешните стени с малко масло или масло за готвене.

Поръчайте сега формички за варене на яйца без черупка EGGIES и се насладете на вкусни и перфектно приготвени яйца без усилие и загуба на време!
Подробности за продукта
Eggies-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай