Електрическа Палка за Насекоми

Електрическа Палка за Комари, Мухи и всякакви насекоми, На батерии

9,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1413-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на електрическите палки за насекоми - иновативно и ефективно решение за борба с досадните вредители. Представяме ви електрическата палка против насекоми - мухобойка!

С тази електрическа палка няма пропуск - никакви мухи, комари или други насекоми няма да ви досаждат повече. Тя е вашето ефикасно средство за защита от тези насекоми, които нарушават комфорта ви. Посредством високо напрежение, палката убива насекомите с едно докосване. Направена е безопасна за човека със здрав пластмасов корпус, който я прави лека и удобна за хващане. С контрол на един бутон, можете лесно да контролирате палката. Има вградена презареждаща батерия, така че няма нужда от честа смяна на батерии. Това означава, че можете да се наслаждавате на безгрижни моменти без химически препарати и изпарения. Тя е напълно безвредна и много удобна за използване.

Електрическата палка за мухи не само е ефикасна, но и издръжлива. Тя ще ви служи дълго и безотказно, за да осигури безпроблемна защита от насекоми.

Какво трябва да знаете за използването на електрическата палка? При натискане на бутона, палката освобождава мигновено напрежение до 240V, което е достатъчно, за да убие ефективно насекомите. Палката работи само при натиснат бутон и при отпускане автоматично се изключва. Има остатъчен заряд на мрежата до 10 секунди, което осигурява безопасно използване.

Техническите спецификации на електрическата палка са следните: изработена от пластмаса и метал, размери 65 х 16 см и тегло около 180 гр. Тя е компактна и лека, което я прави идеална за употреба навсякъде.

Не се притеснявайте за доставката - ние ще я осигурим. Предлагаме бърза и надеждна доставка до вашата врата, за да можете бързо да се насладите на безпроблемните моменти без досадни насекоми.

Защитете себе си и вашето пространство от насекоми с електрическата палка против насекоми - мухобойка. Изберете качество и ефикасност за вашата защита!
Подробности за продукта
1413-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай