Комплект за боядисване Point n Paint

Система за лесно боядисване Point and Paint

15,50 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
Point 'N Paint-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Комплектът за боядисване Point n Paint представя иновативен и удобен начин на боядисване. Забравете за цапането и разхищаването на боята - с уреда можете да боядисвате навсякъде с много по-малко боя отколкото с валяк или обикновена четка. Системата използва специален безкапков апликатор и подложки, които задържат до 5 пъти повече боя от обикновена ролка за боядисване.

Удобната форма на уреда предполага лесно и бързо нанасяне на боята в ъгли и на труднодостъпни места, без излишни маневри или търсене на подходящи по големина инструменти. Комплектът включва две различни размери четки - голяма и малка. Голямата четка дава възможност за поставяне на удължителна дръжка, която прави боядисването лесно и не натоварва кръста или ръката. Малката четка е предназначена за боядисване на ъгли и неудобните за достигане места.

Комплектът включва и два дунапренени валяка във формата на ютия, които са идеални за боядисване на по-труднодостъпни и малки пространства. Отсичат перфектно без да цапат, без да се стича боя или да се изцапва околната среда.

Техническите характеристики на комплекта позволяват използването му с всички видове боя, с изключение на поливинил (Polyvinyl еmulsion).

В опаковката на комплекта за боядисване Point n Paint ще намерите голяма и малка основа, ваничка за боя, гъба за голяма и малка основа, както и адаптер за удължител.

С Point n Paint ще можете да боядисвате цяло помещение - стените и тавана, за изключително кратко време, без усилие и без цапане на всичко наоколо заедно с вас. Няма да падат капки, няма да пръска, няма да капе. Освен това, уредът е изработен от висококачествена пластмаса и е наличен във свеж елен и лилав цвят.

Закупете комплекта за боядисване Point n Paint и превърнете боядисването в удоволствие!
Подробности за продукта
Point 'N Paint-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай