Самонадуващ се дюшек, легло, шезлонг, барбарон Lazy Bag

Самонадуващо се легло подходящо за планина и море Lazy Bag

Ограничено специално предложение
18,80 лв. (с ддс) 28,80 лв.
Reduced price-10,00 лв.
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

ЦВЯТ
  • РОЗОВ
  • ЖЪЛТ
  • ЗЕЛЕН
  • ЛИЛАВ
  • СВЕТЛО СИН
  • ТЪМНО СИН
  • ОРАНЖЕВ
  • ЧЕРВЕН
Код на продукта:
1455711
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Самонадуващият се дюшек, легло, шезлонг, барбарон Lazy Bag е идеалният спътник за вашата почивка и релаксация. Този удобен и практичен продукт ще ви предостави комфорт и удоволствие, където и да сте. Независимо дали сте на плажа, в градината, на пикник или къмпинг, този надуваем дюшек ще се превърне във вашето уютно кътче за почивка.

С Lazy Bag няма нужда от помпи или сложни процедури за надуване. Просто разпънете го на подходящо място, улавяйте въздуха и връзвайте бързо. Без усилия и без загуба на време, можете да се насладите на комфорта и удобството на този дюшек. Изработен от висококачествена, устойчива на екстремни условия и лека материя, той е подходящ както за ползване на твърда земя, така и върху водата.

Lazy Bag е създаден с мисъл за удобство и практичност. Той може да бъде използван като кресло, дюшек, шезлонг или пейка - изборът е ваш. С тази многофункционалност, вие можете да се насладите на оптимален комфорт и релаксация. Дори можете да споделите тази уникална преживяване с вашите приятели или семейство, тъй като Lazy Bag издържа до 200 кг и може да посрещне удобно 2-3 души.

Пренасянето и съхранението на надуваемия дюшек са изключително лесни. Той е снабден със собствена чантичка, която не само го предпазва от повреди, но и го прави много удобен за пренасяне. Така че можете да се насладите на вашата почивка без да се притеснявате за теглото и пространството на дюшека.

Ползвайки Lazy Bag, вие ще се възползвате от неговите много предимства и ползи. Изработеният от устойчива материя, този дюшек е издръжлив и надежден. За надуването му не са ви нужни помпи - просто го напълнете с въздух, използвайки лек вятър. Благодарение на своята водоустойчивост, можете да го ползвате както на суша, така и във вода. Независимо дали сте на морето, басейн или езеро, Lazy Bag е вашият идеален спътник.

Не се колебайте да инвестирате в този удобен и практичен надуваем дюшек, легло, шезлонг, барбарон Lazy Bag и се насладете на комфорта и удобството, които той предлага. Отпуснете се, релаксирайте и се насладете на своето време за почивка в най-добрата си форма.
Подробности за продукта
1455711

Конкретни референции

ean13
1455711
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай