Ножица 2 в 1 за зеленчуци и месо Clever Cutter С ПОДАРЪК дъска за рязане

Ножица за рязане на месо и зеленчуци Clever Cutter Инокс

Ограничено специално предложение
6,60 лв. (с ддс) 13,20 лв.
Reduced price-6,60 лв.
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1504-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
НОЖИЦА 2 в 1 за зеленчуци и месо Clever Cutter С ПОДАРЪК дъска за рязане

С Clever Cutter няма да имате нужда от други инструменти за рязане, тъй като тази революционна 2-в-1 ножица и дъска за рязане ще направи работата за вас за секунди! Тайната на успеха й е в интелигентния дизайн, който комбинира удобна дръжка с мощен натиск, за да можете да режете храната бързо и лесно! Острието на Clever Cutter и широката му подложка гарантират по-бързо, по-лесно и безопасно рязане на плодове, зеленчуци и месо без никакви бъркотии.

Тази ножица за зеленчуци и месо Clever Cutter е изключително популярна и с добра причина! Тя ще ви освободи от необходимостта от дъски за рязане, ножове и грижите за почистването им. Няма да се притеснявате къде точно да режете храната или да се притеснявате за разпилени и паднали продукти, а най-важното - няма да има риск от порязани пръсти! С ножицата за зеленчуци и месо Clever Cutter ще можете да нарежете храната си бързо, лесно и безопасно, директно в подходящия съд. Тайната на тази ножица се крие в иновативния й дизайн, като ергономичната дръжка осигурява силен натиск за лесно и бързо рязане, докато пластмасовата подложка в долната част осигурява стабилност и опора, а острието се отличава с прецизна острота. Всичко това ви помага да режете зеленчуци, плодове, месо, хляб и други бързо и лесно. Ножицата за зеленчуци и месо Clever Cutter е съвместима със съдомиялна машина и разполага със заключващ се бутон за допълнителна безопасност. Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана и материали, които гарантират нейната дълготрайност.

Направете си живота по-лесен с ножицата 2 в 1 за зеленчуци и месо Clever Cutter! Забравете за сложното и времеемко рязане и се насладете на бързи и безопасни резултати. Поръчайте сега и вземете ПОДАРЪК дъска за рязане, за да направите готвенето още по-удобно и забавно.
Подробности за продукта
1504-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай