Универсални силиконови капаци Stretch and Fresh 3 бр.

Комплект от 3 бр. силиконови капаци за съхраняване на храна Stretch and Fresh

7,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1647-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Силиконовите капаци Stretch and Fresh - комплект 3 бр.

Комплектът съдържа четири броя силиконови капака за съхранение на храна Stretch and Fresh, които са в три размера. Този уникален продукт ще направи вашето ежедневие в кухнята по-лесно и по-удобно. Капаците са идеални за употреба при пикник, къмпинг или когато искате да изненадате близките си с вкусна, домашно приготвена храна.

Особеностите на тези силиконови капаци са впечатляващи. Те са подходящи за употреба в микровълнова фурна, хладилник и фризер. Можете да съхранявате вече нарязани пресни плодове и зеленчуци, супи, други сготвени ястия, сладкиши, салати, ядки и дори топли и студени напитки. Можете да покривате отворени опаковки на хранителни продукти като кутии, буркани и консерви. Без значение какво съхранявате, храната или напитките ще останат свежи за по-дълго време, като вкусът им няма да бъде променен.

Процесът на използване на капаците е много лесен. Просто покрийте с подходящ капак съда, в който ще съхранявате храната. Капаците ще прилепнат идеално по ръба на съда, създавайки херметична среда. Те са изработени от мек и устойчив силикон, който не влияе на качеството на храната. Почистват се лесно с вода или в съдомиялна машина.

Дизайнът на капаците е също важен аспект. Те са прозрачни, което ви позволява да виждате какво се съхранява под тях. Изработени са от висококачествен екологичен силикон, който е устойчив както на много ниски, така и на много високи температури. Капаците са издръжливи и се разтягат до три пъти от своята първоначална големина. Независимо от формата и размерите на съда, който покриват, те прилепват плътно по линията му.

Този комплект от трите различни размера капаци е идеален за всеки дом. Включва малък капак с размери 9/9 см, два средни капака с размери 14/14 см и един голям капак с размери 19/19 см. С тях ще можете да съхранявате всякакъв вид храни, без да се притеснявате от разливане или изсипване.

Силиконовите капаци Stretch and Fresh са не само удобни и практични, но и помагат за опазването на околната среда. Те намаляват употребата на пластмаса и найлон, тъй като могат да се използват многократно. Така ще намалите разходите за домакинството си и ще помогнете за опазването на природата.

Силиконовите капаци Stretch and Fresh са перфектното допълнение към вашата кухня. Не само ще ви помогнат да съхранявате храната свежа за по-дълго време, но и ще ви спестят време и усилия при приготвянето и съхранението на ястия. Поръчайте своя комплект сега и се насладете на удобството, което ви предлагат силиконовите капаци Stretch and Fresh.
Подробности за продукта
1647-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай