Комплект сладкарски шпатули за декорация и заглаждане на торти

СЛАДКАРСКИ ШПАТУЛИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ И РЯЗАНЕ К-Т 3 БРОЯ

2,60 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1776-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Добре дошли в света на сладкарството! Представяме ви нашите невероятни сладкарски шпатули за декорация и заглаждане на торти, които ще ви помогнат да създадете перфектни и изящни десерти.

Този комплект включва 3 броя гъвкави пластмасови шпатули със заоблени краища, които са идеални за рязане на тесто, декорация на сладкиши и равномерно разпределяне на глазури. Независимо дали сте начинаещ сладкар или професионалист, тези шпатули ще ви помогнат да постигнете перфектни резултати.

Тортата, която създавате, ще бъде кралицата на десертите! Изящна, вълнуваща и внушителна, тя ще остави всички впечатлени с прекрасната си визия. Не се притеснявайте, че е трудно да постигнете перфектна глазура - с нашите шпатули това е лесно и достъпно за всеки.

С този комплект ще можете да оформите захарен фондан като истински професионални сладкари. Шпатулите са проектирани да заглаждат идеално формата на всеки блат за торта, като създавате гладка и равномерна повърхност. Сетът включва 3 различни по форма сладкарски шпатули, които ще ви помогнат да разнообразите вашите творения.

Не се колебайте да приемете предизвикателството и да създадете невероятни десерти с нашите сладкарски шпатули. Освен че ще се насладите на процеса на създаване, вашите торти ще бъдат възхитителни и незабравими.

Поръчайте нашите сладкарски шпатули за декорация и заглаждане на торти и се насладете на перфектните резултати, които ще постигнете. Бъдете сигурни, че ще бъдете впечатлени от качеството и удобството на нашите продукти.

[Включете допълнителна информация за цвят, размери или други характеристики на продукта, ако са налични.]
Подробности за продукта
1776-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай