Ръчен механичен чопър за плодове и зеленчуци Nicer Dicer Plus

Nicer Dicer Plus Speedy Chopper - Ръчен чопър за плодове и зеленчуци 

10,90 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Код на продукта:
1827-00
Любими1
Добави в списък с желания
Описание
Интегрирайки предоставените характеристики и описание, можем да създадем следното креативно продуктово описание за ръчния механичен чопър за плодове и зеленчуци Nicer Dicer Plus:

"Разполагайки с Nicer Dicer Plus, вие разполагате с иновативен и незаменим помощник в своята кухня. Този ръчен механичен чопър ви позволява да режете, смиляте и пасирате всякакви хранителни продукти с лекота и бързина. Завършете задачите си по нарязване и смилане на зеленчуци, плодове, ядки или дори месо с минимален напор и време благодарение на Speedy Chopper.

Само поставете желаните продукти в чопъра и дърпайте рязко въжето няколко пъти, за да активирате трите стоманени двойнозаточени ножа. В секунди, вашите продукти ще бъдат нарязани на кубчета, готови за употреба. С едно дърпане на въжето, можете да създадете цели 24 прореза в продуктите си.

Компактният и функционален дизайн на чопъра го прави идеален за всяка кухня. Прозрачната купа с капак и силиконовият пръстен за издърпване на въжето гарантират безопасна и лесна употреба. Няма излишни части за сглобяване и разглобяване, а чистенето му става бързо и лесно.

С Nicer Dicer Plus, вие получавате не само удобство и ефективност, но и здравина и качество. Изработен от висококачествен PVC материал, този чопър е издръжлив и дълготраен. Със своите размери - капацитет от 0.3 литра, диаметър на отвора на купата от 12.5 см, диаметър на дъното на купата от 8 см и височина от 8.5 см, той е перфектният помощник за всеки домакин.

Нека ви улесни в кухнята си и ви помогне да създадете вкусни и здравословни ястия с минимален труд. Поръчайте Nicer Dicer Plus днес и превърнете нарязването и смилането в удоволствие!"

Това креативно продуктово описание включва основните характеристики и спецификации на ръчния механичен чопър, също така се фокусира върху предимствата и ползите от употребата на продукта. Описание е оптимизирано за SEO, включвайки ключови думи като "ръчен механичен чопър", "плодове и зеленчуци" и "Nicer Dicer Plus".
Подробности за продукта
1827-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай