ИНСТРУМЕНТ ЗА ДЕКОРАЦИЯ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, КАРВИНГ

За любителите на изящно приготвени и украсени храни и декорации - карвинг инструмент

3,00 лв. (с ддс)
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Изчерпано
Код на продукта:
1844-00
Любими0
Добави в списък с желания
Описание
Имаме удоволствието да Ви представим нашия кухненски инструмент за карвинг - идеален за декорация на плодове и зеленчуци. Като истински занаятчии в тази област, знаем, че правилните инструменти са от решаващо значение за постигането на перфектни резултати. Затова предлагаме ножче за декорация, което е необходимо за всякакъв вид карвинг и декорации.

Ножчето за декорация е изработено от висококачествена неръждаема стомана, гарантираща неговата издръжливост и дълготрайност. Дръжката е изработена от здрава пластмаса, която осигурява стабилно и удобно захващане. Това ножче е идеално за издълбаване на малки плодови топчета от пъпеш, диня или други меки плодове. Острието е изключително тънко и остро, което го прави изключително удобно за детайлната работа.

Нашето ножче за декорация има две страни - с едната страна можете лесно да издълбавате малки плодови топчета, а с острата част можете да изрязвате различни декорации и орнаменти. Това ви дава възможност да създадете най-атрактивните плодови десерти и декорации за различни поводи и събития.

Ножчето за декорация е идеален за разнообразни летни коктейли, декорации на торти или сладолед или за поднесена по необичаен начин плодова салата. С него можете да изразите своята креативност и да придадете уникален вид на вашите ястия. Размерът на ножчето е 18 см, което го прави удобно за работа и съхранение.

Не се колебайте да използвате нашия кухненски инструмент за карвинг и да създадете великолепни декорации и аранжировки с плодове и зеленчуци. Впечатлете гостите с вашия кулинарен талант и неповторим вкус, като използвате нашия ножче за декорация.
Подробности за продукта
1844-00
Отзиви
No comments

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай